Çengelköy Başbakan Erdoğan'ı Ağırladı.

Adalet Bakanlığı'na devredilen Çengelköy'deki Sadullah Paşa Yalısı'nı gezen Erdoğan, ardından Kerem Aydınlar camiinde Cuma namazını kıldı.

Çengelköy Başbakan Erdoğan'ı Ağırladı.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, restorasyon çalışmaları tamamlanarak Adalet Bakanlığına devredilen Çengelköy'deki Sadullah Paşa Yalısı'nda incelemelerde bulundu.
 
Üsküdar Kısıklı'daki evinden saat 11:30 civarında çıkan Erdoğan, Çengelköy sahilinde bulunan Sadullah Paşa Yalısı'na geldi. Erdoğan'ın gelişi nedeniyle yalı ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.
 
Başbakan Erdoğan, Anıtlar Yüksel Kurulu tarafından restore edilip Adalet Bakanlığı'na devredilen ve Boğaz'ın en eski yalılarından olan Sadullah Paşa Yalısı'nda bir süre incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında Erdoğan'a, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara eşlik etti.
 
İncelemelerini tamamlayan yalıdan ayrılan Erdoğan, daha sonra Cuma namazını kılmak üzere Çengelköy mezarlığında bulunan Kerem Aydınlar Camii'ne geçti.
 
Erdoğan, Cuma Namazını Çengelköy'de Kıldı.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Çengelköy'de bulunan Kerem Aydınlar Camii'nde kıldı. Erdoğan ile birlikte Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Valisi Muammer Güler, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'da aynı camide Cuma namazını kıldılar.
 
Geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Kerem Aydınlar'ın anısına yaptırılan camiye gelen Başbakan Erdoğan, baba Mehmet Aydınlar ve Adalet Bakanı Ergin ile birlikte cami avlusunda bulunan binada bir süre sohbet etti. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra cuma namazını kıldı.

Burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Erdoğan namazın ardından Akdeniz Parlamenterler Asamblesi 4. Genel Kurul toplantısı için Conrad Otel'e geçti.

 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir