Üsküdar Belediyesi Sporu Tabana Yayıyor...

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar genelinde sporun okullara yayılması ve gelecekte farklı branşlarda başarılı sporcular yetişmesi için "Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi" başlattı.

Üsküdar Belediyesi Sporu Tabana Yayıyor...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
2009-2010 Eğitim Öğretim yılı içinde Üsküdar ilçesinde bulunan İlköğretim okullarında Atletizm ve Hentbol branşlarında uzman ve asistan antrenörlerle yetenekli öğrencilerin yetenek taraması yapılarak gelişimlerini sağlamak ve bu sporcuları takip etmek amacıyla düzenlenen proje, 13 Ekim tarihinde saat 10:00'da Burhan Felek Spor Tesisleri'nde start alacak.

18 Antrenör ve 6 Asistan Antrenör gözetiminde gerçekleştirilecek etkinliklerde atletizmdeki yarışmalara 1998 ve 1999 doğumlu sporcular 60 metre, 300 metre ve uzun atlama, 1996 ve 1997 doğumlu sporcular 80 metre, 400 metre ve uzun atlama branşlarında katılabilecekler. Yarışmalarda lisans zorunluluğu olmayıp sporcuların sağlık belgeleri ve nüfus cüzdanlarını göstermeleri zorunluluğu bulunuyor.

Hentbol branşındaki müsabakalara ise küçükler kategorisinde 1997-1998 ve 1999 doğumlu kız sporcular katılırken, karşılaşmalar okul takımları arasında düzenlenecek. Müsabakalar, Oyun Kuralları ve Müsabaka Yönetmeliklerine, Daire Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacak. Hentbol branşında sporcu yetiştirmek ve hentbol sporunu sevdirmek amacıyla gerçekleştirilecek müsabakalar, hava durumu müsait olduğu taktirde 13 ve 14 Ekim tarihlerinde Bağlarbaşı Spor Kulübü Halı Saha Tesisleri'nde, müsait olmadığı taktirde ise Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak.

"Toplumda Sporu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi" dahilinde ilk olarak atletizm ve hentbol branşlarında müsabakalar yapılırken, sonraki dönemlerde okçuluk, bilek güreşi, futbol, judo, karate ile daha sonra belirlenecek spor branşları ve engelliler için voleybol ve basketbol branşlarında etkinlikler düzenlenecek.
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir