Fen İşlerine 'Kriz' İşlemiyor!

Üsküdar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ülke genelinde yaşanan ve tüm dünyayı etkisine alan küresel mali krize karşın Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın talimatları ile yatırım ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Fen İşlerine 'Kriz' İşlemiyor!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdarlılardan gelen yoğun taleplerin karşılanması için ellerinden gelen tüm çabayı sürdürdüklerini ifade eden Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı M. Hakan Büker, global krize ve tüm zorluklara rağmen ellerindeki olanakların etkin ve verimli bir şekilde kullanılması yönünde çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Sosyal Belediyecilik anlayışı gereği artan vatandaş taleplerinin hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaya çalışıldığını ifade eden M. Hakan Büker, yapılan çalışmalarla Üsküdarlıların sağlıklı ve modern çağdaş bir çevrede yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi.



01.04.2009-31.07.2009 tarihi arasındaki yeni yönetim döneminde yapılan yol ve çevre düzenleme yatırım faaliyetleri hakkında bilgi veren M. Hakan Büker, 25 mahalle genelindeki cadde ve sokaklarda; 13.144 ton asfalt yol çalışması, 78 m andezit bordür, 20.919 m beton bordür, 10 m granit bordür, 1.233 m² betonarme duvar, 3.445 m³ taş duvar, 454 m atık su kanalı, 457 m yağmur suyu kanalı, 65 m² andezit parke, 42.755 m² beton parke, 944 m² granit parke, 2059 m² beton tretuar, 1.980 m yeni yol açımı, 867 m yol genişleme çalışması yapıldığını, yapılan çalışmalarla Üsküdar'ın çağdaş kentsel bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi.



Diğer taraftan Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını denetleyen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bahçelievler Mahallesi Doktorlar Kooperatifi arsası içerisinde yer alan 4 katlı Hastane binasının kaba inşaatında incelemelerde bulundu. Mustafa Kara ayrıca hastane binasının hemen yanında bulunan Bosna Bulvarı ile ulaşım bağlantı planlaması fizibilite çalışması hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Mustafa Kara ayrıca Üsküdar'ın çeşitli mahallelerinde yapılmakta olan çalışmaları Başkan Yardımcısı M. Hakan Büker ile birlikte yerinde inceledi.

 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir