Üsküdar'da İETT Faciası: 2 ölü

Üsküdar meydanındaki kazada park eden otobüslerin arasından geçmeye çalışan iki öğrenci can verirken, biri ağır 4 kişide yaralandı.

Üsküdar'da İETT Faciası: 2 ölü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar'da park halindeki iki İETT otobüsünün arasından geçmeye çalışan bir aile ile bir lise öğrencisi arkadaki otobüsün hareketlenerek öndekine çarpması sonucu otobüslerin arasında sıkıştı. Kazada Ok ailesinin 4 yaşındaki çocukları Enes ile lise öğrencisi Büşra Çotur hayatını kaybederken, aileden 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Üsküdar meydanında belediyenin iftar verdiği iskelenin bitişiğinde meydana geldi. anne Hatice Ok (28), baba Metin Ok (30) ve çocukları 7 yaşındaki Züleyha ile 4 yaşındaki Enes, İstanbul Boğazı'nda bu yıl ilk kez düzenlenen geçit törenini izlemek için gezintiye çıktı. Geçit töreninin ardından dönüşe geçen aile evlerine giden otobüse binmek için yolun karşına geçmek için kaldırım kenarında park halinde bulunan İETT'ye ait çift katlı iki otobüsün arasından geçmek istedi. Ailenin geçiş yaptığı sırada arkada bulunan otobüs aniden hareketlenerek önündeki otobüse hızla arkadan çarptı.
 
Bu sırada otobüslerin arasından geçmeye çalışan Ok ailesi ile hemen arkalarında bulunan Ümraniye 75. Yıl Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Büşra Çotur iki otobüs arasında sıkıştı. Çevredekilerin ve sağlık görevlilerinin yardımı ile hastaneye kaldırılan yaralılardan başından ağır şekilde yaralanan minik Enes ile Büşra Çotur hayatını kaybetti. Anne Hatice Ok'un yara almadan kurtulduğu kazada, Baba Metin Ok ağır yaralanırken 7 yaşındaki kızları Züleyha Ok ise çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, ismi açıklanmayan otobüs sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.
 
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir