Üsküdar Belediyesi taziye komisyonu kurdu

Üsküdar Belediyesi'nin taziye komisyonu cenaze sahiplerine kara gün dostu oldu

Üsküdar Belediyesi taziye komisyonu kurdu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Acılı günlerinde teselli edilmeyi bekleyen cenaze sahiplerinin yardımına taziye komisyonu yetişiyor. Üsküdar Belediyesi tarafından vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyareti için komisyon kuruldu.

Belediye, Tebrik ve Taziye Komisyonu ile vefat eden vatandaşlarının ailelerini evlerinde ziyaret ediyor. Günde ortalama 5-6 kişinin vefat ettiği Üsküdar'da, komisyon ailelere önce telefonla başsağlığında bulunuyor. Ardından izin istenerek cenaze evlerine gidiliyor. Ziyarette komisyon başkanı Nurettin Hamamcı, Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın taziye dileklerini ilettikten sonra emekli din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Esat Kaçar Kur'an-ı Kerim okuyor ve kısa bir dua yapıyor. Ayrıca komisyonda emekli başkomiser Ahmet Özel ve emekli matematik öğretmeni Şahmurat Yetimakman da bulunuyor. Nisan ayından bu yana hizmet veren komisyon, bugüne kadar 337 aileye taziye dileklerini telefonda iletmiş, 165 eve de bizzat ziyarette bulunulmuş.

Komisyonun ziyaret ettiği vatandaşlardan biri de Sabahat İnan. Annesini kaybeden İnan, bu kederli gününde belediye yetkililerinin kendisini yalnız bırakmamasından çok memnun. İnan duygularını şöyle ifade ediyor: "Böyle bir ziyaret beklemiyordum, şaşırdım. Mutlu oldum. Bu ziyaret acımı bir nebze hafifletti." Cenaze için şehir dışından misafirlerinin geldiğini söyleyen İnan, "Biz akıl edememiştik, belediye otobüs ayarladı, misafirlerimizi mezarlığa götürdü." dedi. Tebrik ve Taziye Komisyonu'nun faaliyetlerinden bahseden Komisyon Başkanı Nurettin Hamamcı, vefat eden vatandaşların ailelerine ikram gönderilmesi, taziye ziyaretleri, camilere çelenk gönderilmesi, otobüs temini, cenaze namazlarına katılım gibi konularda vatandaşlara hizmet verdiklerini belirtti.

Vatandaşların en zor günlerinde belediyeyi yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını ve bu hizmet nedeniyle vatandaşların Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya teşekkür ziyaretinde bulunduklarını, kendilerine de birçok teşekkür maili geldiğini ifade eden Nurettin Hamamcı, Mezarlıklar Müdürlüğü ile uyum içinde çalıştıklarının altını çizdi. İlerleyen günlerde Üsküdar ilçesinde doğum yapanları da ziyaretlerine ekleyeceklerini söyleyen Hamamcı; yeni doğan bebeklere içerisinde biberon, çocuk maması, çocuk bezi ve emzik bulunan bir hediye paketi vermeyi düşündüklerini ifade etti.

 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir