Boğaz Manzarasında İftara Davet...

Üsküdar Belediyesi, 1994 yılından bu yana gelenekselleştirdiği iftar yemeği ikramına Üsküdar İskelesi'ndeki eşsiz Boğaz görüntüsüne hâkim Ramazan Sofrası'nda devam ediyor.

Boğaz Manzarasında İftara Davet...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Türkiye'de belediyeler arasında ilk iftar çadırı geleneğini başlatan Üsküdar Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar yemeklerini Ramazan Sofrası başta olmak üzere toplam 8 ayrı noktada vermeye devam ediyor. Her gün toplam 20 bin kişiye çorba, Üsküdar'ın meşhur etli ve nohutlu pilavı, tulumba tatlısı ve ayrandan oluşan menü ikram ediliyor. Dar gelirli vatandaşların Ramazan ayının bereket ve mutluluğundan olabildiğince faydalanması için hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan iftar yemekleri, Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan Sofrası'nda hep birlikte yeniliyor.





Ramazan Sofrası'nda orucunu açanlar aynı zamanda Salacak'tan Boğaziçi Köprüsü'ne, Sarayburnu'ndan Ortaköy'e Boğaz manzarasında gün batımını seyretme keyfini de yaşıyorlar. Ramazan Sofrası'na yabancı turistler de büyük ilgi gösteriyor.





Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, tüm İstanbulluları dünyada belki de bir örneği olmayan bir manzarada yemek keyfini yaşamaları için Üsküdar İskelesi'ndeki Ramazan Sofrası'na davet ediyor.



 
 
 

Üsküdar Belediyesi


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir