Bulgurlu'da "Bulgur Pilavı Şenliği"

Üsküdar'ın 500 yıllık tarihi mahallesi Bulgurlu'da Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Bulgur Pilavı Şenliği düzenleniyor.

Bulgurlu'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
4-5 Temmuz Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek şenlik,  4 Temmuz Cumartesi günü saat 18:00’deki yürüyüş ile başlayacak. Söğütlü Çayır Parkı’ndan Shell Benzin İstasyonu’nun yanındaki şenlik alanına yapılacak şenlik yürüyüşüne; Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve Bulgurlu halkı katılacak.
 
Bulgur Pilavı Şenliğine gelenler; cumartesi akşamı pop müzik şarkıcısı Altar’ın, pazar akşamı ise  Grup Anatolia’nın şarkılarıyla coşacaklar. Pazar günü yapılacak “Bulgur Pilavı Pişirme Yarışması” şenliğin en ilgi çekici etkinliklerinden.  Yarışma; “En lezzetli bulgur pilavını ben pişiririm.” diyen herkese açık.

Yarışmanın birincisini, aralarında  Emine Beder’in de bulunduğu ve mahalle sakinlerinden oluşan 10 kişilik jüri belirleyecek.

Bulgur Pilavı Şenliği’nde Üsküdar Belediyesi Turizm ve Folklor Derneği ekiplerinin halk oyunları gösterileri ile çocuklar için özel eğlenceler yer alacak. Şenlik boyunca Bulgurlu’da bulunan dernekler stand açıp, yörelerine özgü ürünlerin tanıtımını yapacaklar.  Ayrıca, Üsküdar Belediyesi davetlilere bulgur pilavı ve ayran ikram edecek.

İrtibat Tel:   0 216 531 30 40 
Şenlik Alanı:  Bulgurlu Caddesi, Shell Benzin İstasyonu Yanı
Bulgurlu - Üsküdar

ŞENLİK PROGRAMI

4 Temmuz 2009 Cumartesi

16:00  Çocuk Eğlenceleri
18:00  Şenlik Yürüyüşü  ( Söğütlüçayır Parkı- Shell Benzin İstasyonu Yanı)
  Üsküdar Belediyesi Halkoyunları Ekibi Gösterileri
  Dernek Standlarının Açılışı
  Konser - Altar
  İkram – Bulgur Pilavı ve Ayran

5 Temmuz 2009 Pazar

12:00  Dernek Gösterileri
16:00  Çocuk Eğlenceleri
19:00  Bulgur Pilavı Pişirme Yarışması
Konser - Grup Anatolia
İkram – Bulgur Pilavı ve Ayran

Kaynak: Haber7

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir