Muhsin Yazıcıoğlu Üsküdar'da yaşayacak!

Elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı ve Sivas Milletvekilki Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi Üsküdar'da bir caddeye verilerek ölümsüzleştirildi.

Muhsin Yazıcıoğlu Üsküdar'da yaşayacak!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Bulgurlu Mahallesi, Karlıdere Caddesi ismi, belediye meclisinin aldığı kararla ''Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'' olarak değiştirildi.
 
AK Parti ve SP belediye meclis üyelerinin teklifi ile Hukuk ve Mülkiye Komisyonuna sunulan, komisyon raporu ilede Üsküdar Belediye Meclisine teklifte şu ifadelere yer verildi.
 
''Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Karlıdere Caddesi ismi yerleşik halk tarafından Karlıdere yada Karga dere caddeleri şeklinde isimlendirilmiş ve değişik şekillerde kullanıldığı belirtilerek hem bu karışıklığı önlemek ve hem de 28 Mart 2009' da elim bir kaza ile hayatını kaybeden Türk Siyasetinin önemli ismi BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin yaşatılması adına söz konusu caddeye "Muhsin Yazıcıoğlu" isminin verilmesi talep edilmektedir.''
 
Teklifin komisyondan geldiği şekli ile kabulüne , Üsküdar Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısının 05.06.2009 tarihli üçünçü birleşiminde, yapılan işaretle oylama neticesinde oy çokluğu ile karar verildi.
 
Ayrıca Üsküdar Belediye Meclisi tarafından, Cumhuriyet Mahallesi Karlıdere Caddesi ile Uzundere Sokak arasında plan gereği yeni açılan sokağa ''Erdemir Sokak'' adı verilirken, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi "Okul Sokak" ismide "Hamza Kul Sokak" olarak değiştirildi.
 
 
Üsküdar34 Haber Merkezi

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir