Üsküdar'da Devir Teslim...

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mustafa Kara, dün düzenlenen törenle görevi Mehmet Çakır'dan devraldı.

Üsküdar'da Devir Teslim...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mustafa Kara, 1 Nisan Çarşamba günü düzenlenen törenle görevi Mehmet Çakır'dan devraldı. Üsküdar ilçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra başkanlık binasına gelen Mustafa Kara eski Başkan Mehmet Çakır'a 5 yıl boyunca Üsküdar'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mehmet Çakır devir teslim sırasındaki konuşmasında: 5 yıl boyunca Üsküdar için çalışarak onurlu bir görev yaptığını, hizmet bayrağını müsterih bir şekilde Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya teslim ettiğini söyledi ve kendisine başarılar diledi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise; Mehmet Çakır'ın başladığı çalışmalara devam ederek Üsküdarlılara layık oldukları en güzel hizmeti vermeye çalışacağını söyledi. "Bize layık görülen bu şerefli görevin ağır bir sorumluluk taşıdığının farkındayız. Bu ağır sorumluluğun altından kalkabilmek adına her gün, bir önceki günkü çalışmamızın üzerine yenilerini koyarak Üsküdar'ı layık olduğu yere taşıyacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bizden desteğini esirgemeyen hemşehrilerimize ise doğru karar verdiklerini gösterebilmek ve kendilerine layık olabilmek adına elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Üsküdar artık layık olduğu tarih sahnesine yeniden çıkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye ekledi. Törenin ardından Belediye Başkanı Mustafa Kara, Mehmet Çakır'ı uğurlayarak göreve başladı.
 
Üsküdarlılar, görevi devralan Başkan Mustafa Kara'ya büyük ilgi göstererek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın göreve başladığı ilk saatlerde ilk ziyaret edenlerden biri de Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu oldu. Belediye Başkanı Mustafa Kara, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'ndan Çavuşdere Spor Kompleksi Projesi için destek istedi. Devlet Bakanı Başesgioğlu yardım sözü verirken; Mustafa Kara'nın bu talebiyle gayretli ve çalışkan bir belediye başkanı olacağını gösterdiğini söyledi.

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir