Üsküdar Belediyesi Avrupa'da Türkiye'yi iki proje ile temsil edecek

Üsküdar Belediyesi 2017 Yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil etmek için seçilen iki projeden birinin sahibi oldu.

Üsküdar Belediyesi Avrupa'da Türkiye'yi iki proje ile temsil edecek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi 2017 Yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil etmek için seçilen iki projeden birinin sahibi oldu.

Avrupa Komisyonu'nun sponsorluğunda 2006 yılından bu yana verilen 2017 Yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri'nde başvuru süreci tamamlandı.Yarışmaya COSME Programındaki AB üyesi ülkeler, İzlanda, Sırbistan ve Türkiye katılıyor. Ödül programına, Avrupa düzeyinde, binlerce yeni işletmenin kurulmasını destekleyen 3.400'den fazla proje başvurdu.

Türkiye'den yarışmaya katılmak için komisyona bildirilecek iki aday belirlendi. Türkiye çapında KOSGEB'in ulusal koordinasyonu ile gerçekleştirilen seçim süreci kapsamında başvuru yapan 47 proje, uzmanlardan oluşan bir komisyon  tarafından değerlendirildi.

Üsküdar Belediyesi 2017 Yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil etmek için seçilen iki projeden birinin sahibi oldu

Üsküdar Belediyesi'nin ''Girişimcilik ve İstihdam Hizmetleri Projesi'' (Girişimcilik Ortamının Geliştirilmesi kategorisinde) Türkiye adına ödüle aday proje oldu. İstanbul Kalkınma Ajansı'nın, ''Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı Projesi'' de (Girişimcilik Ruhunun Geliştirilmesi kategorisinde) Türkiye adına ödüle aday projeler arasında seçildi.

Üsküdar Belediyesi istihdam ve girişimciliğe yönelik nitelik ve katma değeri yüksek proje ve faaliyetlerin tüm paydaşların etkin katılımları ile gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Üsküdar Belediyesi, bu alanda hayata geçirilen projeler ile başvurduğu yarışmada seçilen 2 projeden biri olma başarısını gösterdi. Bu iki proje 2017 yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri için düzenlenen yarışmada Türkiye'yi temsil edecek. Ödül töreni, 23 Kasım 2017 tarihinde Estonya'da gerçekleştirilecek.

2017 yılı Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri işletmeleri ve girişimciliği en başarılı şekilde teşvik edenleri belirlemek, girişimcilerin rolü hakkında Avrupa çapında farkındalığı artırmak ve potansiyel girişimcileri cesaretlendirmeyi hedefliyor.

Ödül yarışması bu yıl Avrupa Komisyonu tarafından verilen karar doğrultusunda beş kategoride gerçekleştirilecek. Yarışmada her kategori için bir başarı ödülü, ayrıca tüm kategoriler arasında seçilecek en yaratıcı ve ilham verici girişimcilik uygulamasına Jüri büyük ödülü verilecek.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir