Mobil Şehir Rehberi Devrede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Turkcell işbirliği ile ''İstanBUL-Mobil şehir rehberi'' uygulaması başlatıldı.

Mobil Şehir Rehberi Devrede
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Rehberin cep telefonuna yüklenmesi için "İstanbul" yazıp 1530'a mesaj göndermek gerekiyor. Rehberi "www.ibb.gov.tr/istanbul"den de yüklemek mümkün.
 
İstanbul'da adres sorma dönemi de, kentte kaybolma dönemi de sona eriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz "Mobil Şehir Rehberi" uygulaması başlattı.

İstanbul'un dijital haritasını cep telefonlarına taşıyan sistem sayesinde, İstanbul'un tüm cadde ve sokakları avcunuzun içinde olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentte kayboluşlara son verecek "Mobil Şehir Rehberi" uygulamasını getirdi. Bundan böyle GPRS sistemli bir cep telefonu üzerinden İstanbul'daki tüm adreslere kolaylıkla ulaşılabilecek.

Sistem, adeta araçlardaki yön bulma sistemi gibi işleyerek yol gösterecek. Mobil rehber, 68 bin cadde ve sokak ile 31 bin önemli noktayı kapsıyor.

Sistem, öncelikle kullanıcısının şehrin hangi noktasında olduğunu tespit ediyor, daha sonra da gitmek istediği güzergahı grafik ve yazı ile tarif ediyor.

Rehberi kullanarak size en yakın eczane, karakol, hastane, otopark ve durak gibi önemli noktalara da ulaşabilirsiniz. Mobil rehberin cep telefonları için hazırlanan yazılımını edinmek ise ücretsiz.

Hizmet yazılımı her ne kadar ücretsiz de olsa, hizmetten faydalanmak için öncelikle telefonunuzun internet bağlantısının olması gerekiyor.

Şu an için sadece Turkcell hattı üzerinden hizmete açılan mobil İstanbul rehberinin cep telefonuna yüklenmesi için "İstanbul" yazıp 1530'a kısa mesaj göndermek gerekiyor. Rehberi, "www.ibb.gov.tr/istanbul" adresinden de yüklemek mümkün.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir