Üsküdarlı Çocuklar Karne Şöleni ile Tatile ''Merhaba'' dedi

Üsküdar Belediyesi, zorlu 2013-2014 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencileri, düzenlenen görkemli şenlikle tatile uğurladı.

Üsküdarlı Çocuklar Karne Şöleni ile Tatile ''Merhaba'' dedi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, karne tatiline çıkan öğrenciler için ''Karne Şenliği ve Çocuk Oyunları Şöleni'' düzenledi.

Üsküdar Validebağ Korusu'nda düzenlenen şenliğe aileleriyle birlikte katılan öğrenciler, oluşturulan parkurlarda, unutulmaya yüz tutmuş, sek sek, kulaktan kulağa, çuval, yumurta, halat çekme, mendil kapmaca gibi oyunlarını oynadı.

Piknik havasında geçen şenlikte, Çocuk Akademileri öğrencileri gitar dinletisi, Bilgi Evleri öğrencileri folklor gösterisi, Üsküdar Çocuk Üniversitesi öğrencileri ise eskrim gösterisi yaptı. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi Mehteran takımının da konser verdiği etkinlikte, Muhammet Berk Sarıoğlu isimli öğrencisinin okuduğu ''Sakarya'' şiiri katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

BAŞKAN TÜRKMEN'E YOĞUN İLGİ

Etkinliğe katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilere hitaben konuşma yapan Türkmen, bundan sonra bayramların ve kutlamaların Validebağ'da yapılacağını müjdeledi. Tatile giren öğrencilere seslenen Türkmen, ''Bu günleriniz hayatınızın en güzel günleri, sizin bu mutluluğunuz ailenizi de sevindiriyor. Siz de ailenizi üzmeyeceksiniz. Bu da, başarıyla olur. Sizler bu günleri ne kadar dolu yaşar, eğitim öğretim hayatında başarılı olursanız, yarınlar sizin için o kadar mutlu olur.  Biliyorsunuz Bilgi Evlerimizde çok güzel hizmetler var. Kültür merkezlerimiz, sosyal tesislerimiz sizlerin hizmetindedir, mutlaka buraları kullanmanızı isteriz'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi, zorlu 2013- 2014 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrencileri, düzenlenen görkemli şenlikle tatile uğurladı.

ÇOCUKLARA HAVUZ MÜJDESİ

Üsküdarlı öğrencilere karne tatili müjdesi veren Türkmen, ''Çocuklarımıza karne hediyesi olarak havuzlar bedava olacak. Ramazan ayında havuzlarımızı büyüklere kapatacak, çocuklara açacağız'' diyerek öğrencileri davet etti.

İLK İFTAR, İLK KEZ ORUÇ TUTAN ÇOCUKLARLA AÇILACAK

Hilmi Türkmen, Babalar Günü münasebetiyle, etkinliğe katılan babaların babalar gününü de kutladı. Ramazan ayının ilk gününde gerçekleştirecekleri ilginç iftarla ilgili de bilgi veren Türkmen, ''Bu sene 'İlk Orucumu Açıyorum' etkinliğimizle, Ramazan ayının ilk gününde ilk kez oruç tutan çocuklarımızla birlikte iftar yemeğinde buluşacak ve birlikte oruç açacağız'' dedi.

Bilgi Evi ve Çocuk Akademileri'nde düzenlenen etkinliklerde sertifika almaya hak kazanan ve başarılı olan öğrencilere ödüllerini veren Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız ile birlikte şenlik alanını gezerek öğrencilerle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir