İşte AK Parti İstanbul adayları

AK Parti İstanbul adaylarının belirlenmesi için son viraja girildi. Ankara'da şu sıralarda son rötuşlar yapılıyor.

İşte AK Parti İstanbul adayları
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti İstanbul adaylarının belirlenmesi için son viraja girildi. İstanbul'un iki patronu başkan Kadir Topbaş ve il başkanı Aziz Babuşçu bugün Ankara'dalar ve şu sıralarda son rötuşlar yapılıyor.
 
Saat 11.00 sıralarında Başbakan Erdoğan İstanbul milletvekilleriyle görüşmeye başladı. Büyük olasılıkla son nokta bugün konulacak.

Böylece ayladır İstanbulluların beklediği hatta adayları strese sokan işkence de bitmiş olacak.

HÜRHABER büyük olasılıkla bugün ya da yarın Başbakan Erdoğan'ın açıklayacağı İstanbul adaylarını önceden açıklıyor.

İŞTE İSTANBUL ADAYLARI

Adalar'da Coşkun Özden veya Mahmut Çelik Beyoğlu Ahmet Misbah Demircan, Şile Can Tabakoğlu, Kağıthane Fazlı Kılıç, Küçükçekmece Aziz Yeniay, Zeytinburnu Murat Aydın, Ümraniye Hasan Can, Bahçelievler Osman Develioğlu, Fatih Mustafa Demir, Gaziosmanpaşa Erhan Erol, Silivri Hüseyin Turan, Güngören Şakir Yücel Kahraman... Kartal Arif Dağlar, Maltepe Fikri Köse veya Tuncay Karartı, Beşiktaş Sibel Çarmıklı, Çatalca İsmail İp, Eyüp İsmail Kavuncu, Kadıköy Sinan Genim, Sarıyer Mehmet Akif Şişmanoğlu, Şişli Emin Haberdar, Pendik Salih Kenan Şahin veya Davut Çakır, Bayrampaşa Atilla Aydıner, Bağcılar Lokman Çağrıcı veya Ahmet Yıldırım, Sultabeyli İsmail Erdem, Tuzla Şadi Yazıcı, Arnavutköy Ahmet Haşim Baltacı, Sultangazi Ahmet Selamet, Ataşehir Alican Taşçı, Çekmeköy Metin Külünk, Sancaktepe Ömer Abamor veya Aydın Bozkuş, Esenyurt
Nemci Kadıoğlu...

BELİRSİZLİĞİNİ KORUYANLAR

Hala belirsizliği süren ilçelerde ise şu olasılıklardan söz ediliyor: Örneğin Beykoz'da Alpaslan Ertekin veya Oğuz Satıcı. Başbakan ve İstanbul İl Örgütü Alpaslan Ertekin'e sıcak bakarken Oğuz Satıcı'nın da destekçileri bir hayli fazla. Başta Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen olmak üzere, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve başbakanın yakın arkadaşı Cihan Kamer Oğuz Satıcı'yı destekliyor.

Üsküdar'da başarılı çalışmalarıyla ismini duyuran KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım aday olacak.

Kartal için Arif Dağlar ve Bekir Kılıç arasında yarış var. Arif Dağlar'ın bu yarışı alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bakırköy'de ise en güçlü isim sosyal demokrat kökenli Tacettin Kümet.

ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Bahçeşehir'de sürpriz bekleniyordu ama denilenlere göre sürpriz olmayacak.
Beklendiği gibi Göksel Gümüşdağ'ın adaylığı kesin gibi.

Beylikdüzü'nde ise her şeye rağmen Vehbi Orakçı vize almayı başardı.

Kimlerin aday olacakları merak ediliyor ama doğrusu asıl merak edilen bu açıklamadan sonra hüsran yaşayan teşkilatların ne yapacağı.

AK Parti İstanbul'u zor günler bekliyor.
 
Kaynak: Hürhaber

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir