TOGEM'e Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü

Yılın Sivil Toplum Kuruluşu olarak seçilen Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM adına ödülü, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden aldı.

TOGEM'e Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Ekovitrin Dergisi'nin bu yıl onuncusunu gerçekleştirdiği ''Yılın Starları'' muhteşem bir törenle Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ana binasında sahiplerini buldu. Ekonomi dünyasının Oscar'ı niteliğindeki ''Yılın Starları Ödülleri'' siyaset, iş ve bürokrasi dünyasını bir araya getirdi. Törene yurtiçi ve yurtdışından siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda seçkin misafirin de katıldığı Ödül gecesinde, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu olarak seçilen Üsküdar Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM adına ödülü, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden aldı.

Ekovitrin Dergisi ile www.ekovitrin.com sitesinde yayınlanan anket formunda yer alan 28 kategorideki 81 aday için yaklaşık iki ay süren ve toplam 225 bin 635 oy kullanılan YILIN STARLARI 2010 Anketi'nde ''Yılın Sivil Toplum Kuruluşu'' dalında birinciliğe layık görülen Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM, Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 2005 yılından bu yana hem Üsküdar hem de Türkiye genelinde yapmış olduğu sosyal yardım çalışmalarıyla büyük takdir topluyor.


Toplumsal Gelişim Merkezi TOGEM, 2009 yılında AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Türkiye çapında düzenlenen ve Sosyal Belediyecilik Projeleri'nin ele alındığı yarışmada Üsküdar'a birincilik kazandırırken, birincilik ödülünü Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştı.

ÇAĞLAYAN YILIN BAKANI, ÖZDEMİR YILIN İŞADAMI
Yılın Starları 2010 Anketi sonucunda Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Yılın Bakanı, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir Türkiye'de Yılın İşadamı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Yılın Sanayicisi, Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras Yılın İş Kadını, IC Holding İcra Kurulu Başkanı Serhat Çeçen Yılın Genç İş Adamı, Şahin Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Salih Fazlıoğlu Yılın Girişimcisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Yılın Belediye Başkanı, şu anda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı olan TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar Yılın Bürokratı, konut sektörünün dev ismi Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Hasan Rahvalı Yılın CEO'su, Denizbank Yılın Bankası, Albaraka Yılın Katılım Bankası, Kaşmir Halı Yılın Markası, Fonex Yılın KOBİ'si, İpek Mobilya Yılın İhracatçısı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) Yılın Meslek Örgütü, Toplumsal Gelişim Merkezi ( TOGEM ) Yılın Sivil Toplum Kuruluşu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Yılın Üniversitesi, Medical Park Yılın Sağlık Kurumu, Trabzonspor Yılın Spor Kulübü, Kaya İzmir Termal Otel Yılın Turizm Yatırımı, Forum Trabzon Yılın Alışveriş Merkezi , Skoda SuperB Combi Yılın Otomobili, Egetürk'ün kurucusu Burhan Öngören Avrupa'da Yılın İşadamı, Bulgaristan'da dev yatırımlar gerçekleştiren Şişecam'ın Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Ahmet Kırman Balkanlar'da Yılın İşadamı, Azerbaycan'daki Azerfon'un Genel Müdürü Cüneyt Türktan Kafkasya'da Yılın İşadamı, Kırgızistan'da önemli yatırımları bulunan Beta Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Uğur Orta Asya'da Yılın İşadamı, turizm yatırımlarıyla tanınan Zeynel Atmacan Uzakdoğu'da Yılın İşadamı ve Mısır'daki yatırımlarıyla öne çıkan Colin's Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Eroğlu ise Kuzey Afrika'da Yılın İşadamı seçilerek ödüllerini aldılar.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir