Üsküdar Belediyesi Aylık Haber Bülteni
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Sabah Milliyet
Star Cumhuriyet Radikal
Yeni Şafak Türkiye Gözcü
Akşam Zaman Posta

DÖVİZ KURLARI

USD: 1,8540 TL
EUR: 2,3350 TL
GBP: 2,9160 TL
EUR/USD: 1,2580 TL
ALTIN: 92,12 TL

HAVA DURUMU

Bulunduğunuz Şehri seçiniz.
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler

BBP'de hedef %10 barajı aşmak

Diğer Politika haberlerini okumak için tıklayınız
BBP'de hedef %10 barajı aşmak
Büyük Birlik Partisi (BBP) Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde 2011 seçim işleri ve istişare toplantısın düzenledi.
E-BÜLTEN KAYIT
Ad, Soyad :
E-Posta :
15 Şubat 2011, 08:59
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Paylaş :
Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan, ''12 Haziran'daki genel seçimlerde biz BBP İstanbul teşkilatı olarak önümüze, yüzde 10'luk seçim barajını aşmayı hedef olarak koyduk'' dedi.

Karacan, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin 2011 seçim işleri ve istişare toplantısında yaptığı konuşmada, BBP'nin ayakları yere basan, nerede olduğunu ve nerede durduğunu bilen bir hareket olduğunu söyledi.

Türkiye'nin AB'ye tam üyelik müracaatında bulunduğunu ve müzakerelerin başladığını kaydeden Karacan, ''Bu süreçte çiğ köfteden, kokoreçe kadar, seçim kadar demokrasi kadar önemli bir yer tutmayan mevzularla ilgili Avrupa Birliği müdahalede bulundu. Ama AB ülkeleri arasında olmayan bir seçim barajı ile karşı karşıya olan ülkemizde, hiç bir değerlendirme yapılmadı. Dolayısıyla ülkedeki vatandaşların kullanmış oldukları oylar parlamentoda adaletli bir şekilde temsil edilmiyor mevcut sistemle. Ama buna rağmen 12 Hazirandaki genel seçimlere biz BBP İstanbul teşkilatı olarak önümüze yüzde 10'luk seçim barajını aşmayı hedef olarak koyduk'' dedi.

İlçe başkanlarıyla bu çalışmalara yönelik bir eğitim toplantısı yapacaklarını anlatan Karacan, ''Anadoluda da bu çalışmaların olacağını umut ediyorum. Böylece BBP parlamentoda bu seçimlerde kendisini temsil ettirme imkanı bulacak. İnşallah bir daha ki seçimlerde de iktidar olmanın en önemli adaylarından biri olacak'' diye konuştu.


haber3.com


Bu haber 521 defa okunmuştur.

Kaya Stor Perde
İstanbul genelinde ücretsiz keşif, ücretsiz teslimat ve ücretsiz montaj
kolaylıgı ile hiç bir ek ücret ödemeden perde sahibi olabilirsiniz.
0216 352 82 82
www.kayastor.com

Politika

En Çok Okunan Haberler

GOOGLE ÖZEL ARAMA

YAZARLAR


ASİTANE (Şenol ŞEN)

Ziya SÜZEN

Bülent ŞİRİN

Savaş ŞENEL

Yalçın SOYSEVİNÇ

Ali SÜZEN

KONUK YAZARLAR


Cihan TUFAN

Hacı Bekir ALTUNTEL

Cumhur İSTEKLİ

Zülfikar ÖZKAN

Musa GÜMUŞ

Esra KİRİK

Şerife PAMUK

ANKET

AFET yasası çıktı, DASK zorunlu oldu. Evinizi sigorta yaptırdınız mı?



Tüm Anketler

Paylaş :
Takip Et :

      
Yandex.Metrica
www.uskudar34.com © 2007-2012 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : info@uskudar34.com
Bu sayfa 0.14 saniyede yüklendi.
www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.