Otoyol ve köprüler yeniden ücretsiz!

Dün gece saat 24.00'da kaldırılan ücretsiz geçişler, otoyol ve köprü gişelerinde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olmuştu.

Otoyol ve köprüler yeniden ücretsiz!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Kurban Bayramı boyunca otoyol ve köprü geçişleri ücretsiz geçişler dün gece yarısı itibarı ile sona ermişti. Otoyol gişelerindeki yoğun trafik nedeniyle tekrar ücretsiz geçişler açılınca sürücüler şaşkına döndü.

Kurban Bayramı nedeniyle ücretsiz olan otoyol ve köprü geçişleri 19 Kasım 24.00 itibariyle sona ermişti. Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ile vatandaşların bayram tatili dönüşünde olumsuzluk yaşamaması için köprüler ve otoyol gişelerinden geçişin dün saat 22.45'ten pazartesi saat 03.00'e kadar yeniden ücretsiz hale getirildiğini bildirdi. Dün gece saat 24.00'da kaldırılan ücretsiz geçişler, otoyol ve köprü gişelerinde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olmuştu. Gittikçe yoğunlaşan trafik nedeniyle akşam saat 22.45 sıralarında gişeler yeniden ücretsiz geçişe açıldı. Çamlıca gişelerinde araçlarıyla durup KGS'lerini okutmaya çalışan sürücüler, diğer gişelerden ücretli geçtiklerini belirtirken ücretsiz geçişlerin yeniden başlamasını şaşkınlıkla karşıladı.

DÜN KALDIRILAN ÜCRETSİZ GEÇİŞ AFİŞLERİ BUGÜN YENİDEN ASILDI
Ücretsiz geçişlerin yeniden başlamasından haberi olmayan sürücüler, gişelerde durarak KGS okutmaya çalışınca, her gişeye ''ücretsiz geçiş'' afişleri asıldı. Gişelerde görevli olan polislerde sürücüleri geçişlerin ücretsiz olduğu konusunda uyardı.


Milliyet



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir