Üsküdar Belediyesi Aylık Haber Bülteni
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Sabah Milliyet
Star Cumhuriyet Radikal
Yeni Şafak Türkiye Gözcü
Akşam Zaman Posta

DÖVİZ KURLARI

USD: 1,8255 TL
EUR: 2,3305 TL
GBP: 2,8910 TL
EUR/USD: 1,2759 TL
ALTIN: 93,35 TL

HAVA DURUMU

Bulunduğunuz Şehri seçiniz.
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler

''Müzik Durakları'' İstanbulluları bekliyor.

Diğer Kültür/Sanat haberlerini okumak için tıklayınız
''Müzik Durakları'' İstanbulluları bekliyor.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, tüm İstanbulluları 21 Haziran Dünya Müzik Günü'nde, birbirinden renkli konserlerde buluşmak üzere Müzik Durakları'na bekliyor.
E-BÜLTEN KAYIT
Ad, Soyad :
E-Posta :
17 Haziran 2010, 13:59
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Paylaş :
21 Haziran Dünya Müzik Günü etkinliklerle kutlanıyor.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, tüm İstanbulluları 21 Haziran Dünya Müzik Günü'nde, birbirinden renkli konserlerde buluşmak üzere Müzik Durakları'na bekliyor.

Her yıl 21 Haziran'da 350'yi aşkın şehirde kutlanan Dünya Müzik Günü'nde, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, ''Müzik Durakları'' ile İstanbulluları müziğin çeşitli renkleri ile buluşturuyor.

21 Haziran Pazartesi günü İstanbul'un farklı iskelelerinde ve vapur seferlerinde devam edecek konser ve dinletiler, İstanbulluları cazdan Türk Halk Müziği'ne, Klasik Batı Müziği'nden Balkan ezgilerine, eski İstanbul eğlencesi Laterna'dan Türk Sanat Müziği'ne uzanan renkli bir programla İstanbullulara yolculuklarında eşlik edecek.

Vapurlarda ve İskelelerde Müzik

Kabataş, Karaköy, Kadıköy, Beşiktaş, Bostancı ve Büyükada iskelelerinin yanı sıra, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş, Kabataş-Adalar, Eminönü-Üsküdar, Eminönü-Anadolu Kavağı seferlerinin yanı sıra Eminönü ve Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşecek etkinlikler yılın en uzun gününde İstanbullulara yolculuklarında eşlik edecek.

Son Durak Sultanahmet Meydanı

Sabah 10.00'da Kabataş İskelesi'nde Laterna dinletisiyle başlayacak olan etkinlikler gün boyu sürüp, saat 21.00'de Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşecek 2010 Avrupa Kültür Başkentleri'nin en renkli ortak projelerinden biri olan ''Karawane Orkestrası'' konseriyle bitecek.

İstanbullular Hiç Ummadıkları Bir Anda Müzikle Buluşacak

1982'de Fransa'nın öncülüğünde başlatılan ''Dünya Müzik Günü'' şenliği ile müzik ve sanatın şehirdeki günlük yaşamın içine sokulması amaçlanıyor. 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti İstanbul bu kutlamaların en renkli duraklarından biri oluyor.


Sanatkop.com


Bu haber 527 defa okunmuştur.

Kaya Stor Perde
İstanbul genelinde ücretsiz keşif, ücretsiz teslimat ve ücretsiz montaj
kolaylıgı ile hiç bir ek ücret ödemeden perde sahibi olabilirsiniz.
0216 352 82 82
www.kayastor.com

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

GOOGLE ÖZEL ARAMA

YAZARLAR


ASİTANE (Şenol ŞEN)

Ziya SÜZEN

Bülent ŞİRİN

Savaş ŞENEL

Yalçın SOYSEVİNÇ

Ali SÜZEN

KONUK YAZARLAR


Cihan TUFAN

Hacı Bekir ALTUNTEL

Cumhur İSTEKLİ

Zülfikar ÖZKAN

Musa GÜMUŞ

Esra KİRİK

Şerife PAMUK

ANKET

AFET yasası çıktı, DASK zorunlu oldu. Evinizi sigorta yaptırdınız mı?



Tüm Anketler

Paylaş :
Takip Et :

      
Yandex.Metrica
www.uskudar34.com © 2007-2012 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : info@uskudar34.com
Bu sayfa 0.19 saniyede yüklendi.
www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.