Cide'de şiddetli fırtına

Kastamonu'da dün akşam başlayan ve devam eden kar yağışıyla birlikte Ilgaz Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı...

Cide'de şiddetli fırtına
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kastamonu'da dün akşam başlayan ve devam eden kar yağışıyla birlikte Ilgaz Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

Kastamonu'nun İnebolu, Abana ve Cide gibi sahildeki ilçelerinde fırtına etkili olurken, kentin iç ve yüksek kesimlerinde ise dün akşam itibariyle kar yağışı görüldü. Gece başlayan ve aralıklarla devam eden yağışın ardından, kar kalınlığı kent merkezinde 5 santimetre, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştı.

Ilgaz Dağı Oteller Birliği Başkanı Eray Öztürk, Ilgaz Kayak Merkezi'nde şu anda 30 santimetre kar olduğunu belirterek, bu yıl karın erken yağmasından dolayı sevinçli olduklarını söyledi.

Öztürk, karın kalıcı olmasını temenni ettiklerini kaydetti.



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir