Üsküdar Internet Evi, kullanıcılarını bekliyor

31 Ocak 2008 tarihinde İstanbul Üsküdar Internet Evi'nin açılışı gerçekleştirdi.

Üsküdar Internet Evi, kullanıcılarını bekliyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
2007 yılında başlatılan "Her ilçeye bir Internet Evi" projesi kapsamında 850 ilçede birer internet evi kurmak üzere yola çıkan Türk Telekom, 31 Ocak 2008 tarihinde İstanbul Üsküdar Internet Evi'nin açılışını gerçekleştirdi. Toplam 20 milyon YTL'lik kaynak ayrılan proje bu yıl da hızla devam ediyor.

Türkiye'de internet kullanımını yaygınlaştırarak bilgi toplumunun temellerini atmayı hedefleyen Türk Telekom, 2007 yılında başlattığı projeyle her ilçede ortalama 20 adet tam donanımlı bilgisayar ve genişbant internet erişimi içeren birer "Internet Evi" kurmayı amaçlıyor. Türk Telekom, Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürlüğü, İl Müdürlükleri, Kaymakamlık ve Belediyeler ile işbirliği içerisinde yürüttüğü projeye yönelik çalışmalarına 2008 yılında da hızla devam ediyor. Türkiye'nin 850 ilçesinin her birinde "İnternet Evi" kurulmasının amaçlandığı proje için yaklaşık 20 milyon YTL'lik kaynak ayrıldı.

Türk Telekom'un yurt çapında gerçekleştirdiği bu proje çerçevesinde, Üsküdar Belediyesi Bulgurlu Bilgi evi içersinde kurulan Üsküdar Türk Telekom Internet Evi, 30 bilgisayar ile ücretsiz internet erişimi sunmaya başladı.

Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, eğitime katkı sağlayan ve özellikle Türkiye'de bilgisayar okuryazarlığını ve internet kullanımını artırmaya yönelik projelere tam desteğini sürdürüyor. Şirket, 2006 yılında başlattığı "Eğitime Tam Destek" kampanyası ile iki sene içinde toplam 200 milyon YTL'lik yatırımla Türk eğitim sisteminin gerek maddi büyüklüğü gerekse coğrafyaya yayılma bakımından en kapsamlı yatırımlarından birisine imza atmıştı. Böylece Türk Telekom, 2 yılda toplam 70'e yakın okul ve eğitim tesisi ile yaklaşık 40 bin öğrenciye etkin eğitim imkanı sağladı.

Türk Telekom'un internet evi girişimi sayesinde Türkiye'nin her ilçesinde herkesin kullanımına açık birer internet erişim noktası hizmete açılmış olacak.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir