Ankaralılar depremle sokağa koştu

Ankara, Kurban Bayramı'nı depremle karşıladı. Saat 11.48'de orta şiddette bir yer sarsıntısı oldu.

Ankaralılar depremle sokağa koştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kandilli Rasatahanesi'nden alınan bilgiye göre deprem Ankara ve çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssünün Ankara'nın Bala ilçesi olduğu belirlendi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerinden alınan bilgiye göre, Ankara'nın Bala ilçesinde saat 09.36'da 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

İlk depremin ardından saat 09.51'de 3.1, saat 10.12'de 2.8, saat 10.27'de 3.0, saat 10.57'de 3.5 ve 11.52 de ise 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, sarsıntının 15 saniye kadar sürdüğünü söyledi. Bala'nın jeolojik yapısının sağlam olduğunu belirten Gürbüz, ilk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını açıkladı.

Ankara Valiliği de yaptığı açıklamada, orta şiddetteki depremde şu ana kadar can kaybı ya da hasar bilgisinin ellerine ulaşmadığını bildirdi.

SON BİLGİLER
Ankara'da meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremde Bala'nın Sarıpınar köyünde ilk belirlemelere göre 15 evin hasar gördüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Bala ilçesinde meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre 15 evin hasar gördüğü öğrenildi. Depremin meydana gelmesinden sonra Bölge Trafik ekiplerine ait telsiz konuşmalarından alınan bilgiye göre, Jandarma Bölgesi'ne bağlı Sırapınar köyünde ilk belirlemelere göre 15 evin hasar gördüğü öğrenildi. Depremde şu ana kadar can kaybı olmadığı belirtildi. Deprem, çevre illerden de hissedildi.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir