Bayramda hava nasıl olacak?

Kurban Bayramı öncesinde herkesin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de hava durumu nasıl olacak? Sorunun cevabı haberimizin içinde....

Bayramda hava nasıl olacak?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Meteoroloji'den yapılan hava tahmin raporuna göre, Kurban Bayramı boyunca, hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında ve En yüksek hava sıcaklıklarının Bayram boyunca yurdun kuzey ve iç kesimlerinde (Marmara, Karadeniz, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda 15 ila 22, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu bölgesi ve Doğu Anadolu'nun güneybatı kesimlerinde 23 ila 27 Akdeniz kıyı kesiminde 27 ila 31 dereceler arasında seyretmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı'nda yurdun kuzey kesimlerinin çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu, güney kesimlerinin ise açık ve güneşli geçmesi bekleniyor.

03.10.2014 Cuma(Arefe) Günü:

Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesiminin sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Marmara bölgesinin güney ve doğu kesimlerinin kısa süreli ve hafif yağmurlu diğer yerlerin açık ve az bulutlu geçeceği, rüzgârın yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli, Marmara bölgesi ile kuzey Ege kıyılarında kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

BAYRAMIN 1'NCİ GÜNÜ

Cumartesi (Bayramın 1. Günü): Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak yağışlı, Kırklareli, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'nin Karadeniz kıyı kesimi hafif yağmurlu diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği, rüzgarın Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak eseceği bekleniyor.

BAYRAMIN 2'NCİ GÜNÜ

Pazar (Bayramın 2. Günü): Yurdun kuzey kesimleri ile zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak yağışlı öteki bölgelerimizin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAYRAMIN 3'NCÜ GÜNÜ

Pazartesi (Bayramın 3. Günü): Yurdumuzun kuzey kesimlerinin çok bulutlu Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin hafif sağanak yağışlı diğer bölgelerimizin az bulutlu ve açık olacak.

BAYRAMIN 4'ÜNCÜ GÜNÜ

Bayramın son günü ise; Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İnsanlığımızın özünü kavramaya yaklaştırır.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir