Kastamonu'da yol çalışması

Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Renklibay, karayollarında yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla...

Kastamonu'da yol çalışması
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Renklibay, karayollarında yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla il genelinde bir rahatlamanın olacağını, İstanbul güzergahındaki duble yolun önemli bir bölümünün bu yıl içersinde asfaltlanacağını söyledi.

Ankara güzergahından Taşköprü yoluna bağlanacak olan çevre yolundaki altyapı ve stabilize çalışmalarının sürdüğünü, 5 kilometrelik bölümün yıl içersinde bitirileceğini ifade eden Renklibay, "İstanbul güzergahının Kurucaören Köyü mevkiine kadar olan kısmı asfaltlanmış olacak. Bu güzergahtaki yol genişletme çalışmalarımız, mevsim şartları izin verdiği sürece devam edecek" dedi. İnebolu yolunda kritik noktalardaki çalışmaların sürdüğünü, bu yol güzergahındaki sıkıntılı bölümlerin öncelikli olarak rahatlatılacağını ifade eden Karayolları Bölge Müdürü Abdülkadir Renklibay, Ağlı yol ayrımı kavşağının da yeniden düzenleneceğini kaydetti.

Meydana gelen heyelan nedeniyle bir süredir yapım çalışmaları süren İnebolu-Cide arasındaki Denizkonak Köyü mevkiinde devam eden çalışmaların son derece hızlı ilerlediğini, yolun bu yıl içersinde tamamlanabileceğini vurgulayan Reklibay, "Cide'deki Fener Burnu yolunun ihalesini yakın zamanda yapacağız. Ankara güzergahındaki çalışmalarımız devam ediyor. Ilgaz geçidinde parke taş kaplamaya başlandı. Araç Boyalı yolunda da asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. Taşköprü-Sinop karayolu üzerinde tespit ettiğimiz kara noktanın ihalesini yaptık. Burası da kısa sürede iyileştirilecek. Biz olmazsa olmazları öncelikle halletmeye yoluna gidiyoruz. Ödenek konusunda şu anda bir sorunumuz yok. Devlet bir şeklide ek ödenekler de gönderiyor. Kastamonu genelindeki ulaşım sorununun tamamına yakınına el attığımızı düşünüyorum. İstanbul çevre yolundaki birkaç noktaya da dairesel kavşaklar yapacağız. Piknik alanlarına girmek isteyen vatandaşlarımızın fazla kilometre yapması böylece engellenmiş olacak" diye konuştu.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir