Sosyal Medya'nın kitabını yazdı...

Murat Dağıtmaç'ın ''Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır'' kitabı, Okur Akademi Yayınları'ndan çıktı. 210 sayfalık kitap, internet meraklılarına geniş bir perspektif sunuyor.

Sosyal Medya'nın kitabını yazdı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Günümüzde, iletişim kanallarının en etkin yollarından biri de sosyal medya. Peki önlenemez bir güçle hayatımızın her alanına giren sosyal medyayı ne kadar yakından tanıyoruz? Henüz 15 sene öncesine kadar kamera özelliği dahi olmayan telefonlar, şimdi ise devasa boyutlarda bilgi akışına sahne olan internet ağının başrolünde.

Murat Dağıtmaç, 'Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır'

Murat Dağıtmaç'ın ''Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır'' kitabı, Okur Akademi Yayınları'ndan çıktı. 210 sayfalık kitap, internet meraklılarına geniş bir perspektif sunuyor. Bu geniş perspektifli kitap üzerinden aynı zamanda kitabın yazarı olan Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim görevlisi Murat Dağıtmaç geçtiğimiz hafta sonu Üsküdar'da kitabının tanıtım ve imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Murat Dağıtmaç, 'Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır' kitabı tanıtım ve imza günü

''Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır'' kitabının tanıtım ve imza gönünde okuyucularıyla bir araya geldi. Murat Dağıtmaç, burada yaptığı konuşmada sosyal medya ve hayatımızdaki yeri ve kitabın içeriği hakkında şu sözleri söyledi; 'Teorik olarak sosyal medyayı biz kullanıyoruz ama yapmış olduğumuz paylaşımlar neticesinde sosyal medya bizi kullanıyor pozisyonuna geldi. Özellikle sosyal medya kullanıcılarının yüzde 40'ının aşırı sosyal medya bağımlısı olduğu gerçeğiyle yüzleştiğimiz zaman, aslında sosyal medyanın esiri olduğumuzu görürüz. 'Günah yok, sevap yok, orası bağımsız bir dünya' diyerek sosyal medyayı tanımlıyor.

Murat Dağıtmaç, 'Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır'

Dağıtmaç, sosyal medyanın dünyada en sık kullanılan dijital ortam olmasını ise şu şekilde ifade ediyor;

Sosyal medyayı Facebook kullanıcıları, arkadaş çevresinden haber almak ve haber vermek için kullanıyor, Twitter kullanıcıları, görüşlerini paylaşmak için, siyaset, futbol, sanat bunların en başında geliyor. Instagram kullanıcıları ise, hayat tarzlarını göstermek için kullanıyor. Maddi durumu iyi olan gençlerin kendilerini kanıtlama yeri olarak da düşünebiliriz. Amelelik yapan bir insanın ''bak ne güzel eşya taşıyoruz'' diye bir fotoğrafını göremezsiniz ama spor salonunda, lüks bir restorantta, Bağdat Caddesi-İstiklal Caddesi gibi yerlerde bol bol fotoğraf görürsünüz. Bazı kişilerin Instagram hesaplarına baksanız, sanki her gün Bağdat Caddesi'nde sushi, portakallı pekin ördeği yiyip, spor salonunda vücut yapıyor sanırsınız. Bu paylaşımlarla kullanıcı kendisini ispat etmeye çalışıyor.

Murat Dağıtmaç'ın ''Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır'' kitabı, Okur Akademi Yayınları'ndan çıktı. 210 sayfalık kitap, internet meraklılarına geniş bir perspektif sunuyor.

''Sosyal Medya Bizi Neden Kullanır'' isimli kitabı internet kitap satış sitelerinde ve seçkin kitapevlerinde bulabilirsiniz.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir