Hiç mi gören olmadı?

Üsküdarlı web tasarımcısı Metin Sevil, trafik kazasında feci bir şekilde can verdi. Ancak kazanın üzerindeki sis perdesi hala aralanmış değil.

Hiç mi gören olmadı?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
İstanbul'da bir ay önce otomobili çalınan web tasarımcısı Metin Sevil (30), 17 Ağustos'ta arkadaşına sattığı eski motosikletini ödünç alarak, İkitelli İSTOÇ'taki işyerine gitti.
 
Evine gitmek için 14.30’da yola çıkarak Kadıköy yönüne doğru TEM bağlantı yoluna giren Sevil, burada bariyerlere sürtünerek devrildi. Saat 15.15’te tutulan trafik raporunda “muhtemelen sürücünün kafası üzerinden başka bir aracın geçtiği, kaskın parçalandığı” belirtildi. Sevil olay yerinde ölürken, raporda belirtilen 13 metrelik fren izi, gencin bir araç tarafından sıkıştırılmış olma olasılığını güçlendirdi. Ancak dakikada yaklaşık 100 aracın geçtiği yolda görgü tanığı olmadığı için olay, “tek araçlı ölümlü kaza” olarak kayıtlara geçti.
 
Yakınları, Sevil’i sıkıştıran ve ezen araçları belirleyebilmek için araştırma yaparken, arkadaşları internet üzerinden görgü tanığı aramaya başladı. Anne Ayten Sevil, “Oğlumu elimden alanların yakalanmasını istiyorum. İnsanlık öldü mü? Ne olur gören varsa yardımcı olsun” dedi. Ağabey İbrahim Sevil de, “Üsküdar’ın yakışıklısıydı. Dışı kadar içi de güzeldi. Başı sıkışanan yardımına koşardı, ama kimse onun yardımına koşmadı. Görenler insanlık namına yardım etsin” diye konuştu.
 
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir