Engellilere Özel Hizmet Anlayışı...

Üsküdar Belediyesi'nden Engellilere Özel Hizmet Anlayışı...

Engellilere Özel Hizmet Anlayışı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye bünyesinde görev alan tüm personel, göreve başladıkları Nisan 2009 tarihinden itibaren alt ve üst yapısı tamamlanmış, özürlü ve yaşlılara uygun fiziki ve mimari çevrenin oluşturulması yanında engelli ve yaşlılar dâhil tüm Üsküdarlılar için hayat kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Özellikle çalışabilir durumda olan engellilerimizin kent yaşamında mutlu, toplumla tam kaynaşmış, eğitimli ve meslek sahibi üretken, onurlu fertler haline gelmeleri için çalışmalarını sürdüren Üsküdar Belediyesi, göreve başladığından bu yana 33 engelli vatandaşımızın iş gücüne katılmasını sağlamak yanında birçok önemli çalışmaya da imza attı.

Yatalak, bakıma muhtaç engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza 82.500 adet hasta bezi, 25 adet akülü araba, görme engelli vatandaşımız için 1 adet bilgisayar, 1.471 engelli vatandaşımıza özel donanımlı araçlarla ulaşım ve taşıma imkânı ile özel eğitim alan 96 çocuğumuza 3.252 saat özel eğitim verilmesini sağlayan Üsküdar Belediyesi, ayrıca okuma yazma bilen ve ilkokul diploması olmayan engellilerimiz için 2. Kademe Okuma Yazma Kursu başlattı. Yine işsizlikle mücadele kapsamında engelli vatandaşlarımız için mesleki eğitim alanında Web tasarım kursu başlatan Üsküdar Belediyesi, yaşlılar birimi için yürüttüğü çalışmalarda ise 435 yaşlı vatandaşımıza, temizlik, sağlık, hizmetlerinin yanı sıra özel hazırlanmış erzak yardımları ile sosyal aktiviteler gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili olarak bilgi aldığımız Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın kendileri açısından çok büyük değer taşıdığını ifade ederek, 6 aylık süreçte yaptıkları çalışmalar dışında gelecekte de önemli projelere imza atacaklarını, Engelsiz bir Üsküdar" için yola çıktıklarını ve Üsküdar'ın adına ve kimliğine layık çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.
 
 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir