Başkandan Cumhuriyet Bayramı Mesajı...

Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir Kutlama Mesajı yayınladı.

Başkandan Cumhuriyet Bayramı Mesajı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. Mustafa Kara mesajında şunları ifade etti:

"Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin bugün 86. yıldönümünü ulusça coşku içinde kutluyoruz.

Ulusumuzu; demokrasi, hukuk devleti, temel hak ve özgürlükler gibi evrensel değerlerle buluşturan Cumhuriyet yönetimi, yeniliklere açık, aklı ve bilimi ön plana çıkaran, yurttaşları yönetime ortak eden barışçıl ve uzlaşmacı nitelikleri ile vazgeçilmez değerlerimizin başında gelmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti, misak-ı milli sınırları içinde, aynı geçmişi paylaşan ve ortak geleceği paylaşacak yurttaşların oluşturduğu bir felsefe üzerine kurulmuş, etnik kökeni ne olursa olsun tüm yurttaşlarını Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı ortak paydasında birleştirmiştir. Bu birlik ve beraberlik sahip olduğumuz en büyük güçtür.

Türkiye'yi çağdaş ve demokratik dünyayla bütünleştirmek için 86 yıl önceki azim ve kararlılığa bugün de aynen sahip olduğunu her vesileyle gösteren milletimiz, Cumhuriyetin kurulduğu dönemdeki Milli Mücadele ruhu ve inancını korumakta olduğunu en zor dönemlerde dahi ispat etmektedir.

Bu ruh ve inanç dâhilinde Türkiye Cumhuriyeti, 100. yaşına dünyanın en parlak yıldızı olarak girmesi için hiç durmadan çalışacak, yenilenecek, zenginleşecek, büyüyecek ve manevi değerleri etrafında kenetlenerek gücüne güç katacaktır.

Türk milleti en zor zamanlarında dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelmiş büyük bir millettir. Cumhuriyetimiz, Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti çatısı altında birleşen aziz milletimizin gelecek umutlarının teminatı olduğu gibi bölgesel ve küresel ölçekte de barış ve istikrar unsuru olmaya devam edecektir.

Bugün "Cumhuriyetimizin 86. Kuruluş Yıldönümü?nü ve "Cumhuriyet Bayramı?mızı gururla, onurla, coşkuyla ve umutla kutlarken, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, aziz vatandaşlarımızı ve Üsküdarlı hemşerilerimizi sevgiyle selamlıyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun!"

 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir