Bayram tıraşını Üsküdar'da oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde Üsküdar'daki evinden çıkarak Kısıklı'daki bir kuaför salonuna gitti.

Bayram tıraşını Üsküdar'da oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Erdoğan mahalle berberini nasıl şaşırttı?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde evinden çıkarak kuaför salonuna gitti. Rastgele bir kuaför salonu seçince içeride olmayan berberi bir süre beklemek durumunda kaldı. Başbakan, tıraştan sonra ücret ödemek isteyince genç berber kabul etmek istemedi.

Bayram öncesi saç tıraşını olmak isteyen Başbakan Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktıktan sonra en yakındaki bir kuaför salonuna gitti. First Class isimli kuaför salonuna giren Erdoğan, berberin içerde olmaması nedeniyle bir süre beklemek durumunda kaldı. Erdoğan'ın geldiğini öğrenen genç berber heyecanla salona dönünce berber koltuğunda oturan Başbakanla karşılaştı. Berber hemen işe koyularak önce sakal ardından saç tıraşını yaptı.

İçeride uzun süre kalan Erdoğan tıraşın ardından berbere ücretini ödemek istedi. Ancak genç berber ücret almak istemedi. Israrlara rağmen berberin para almadığını gören Başbakan bahşiş bırakarak kuaför salonundan çıktı. Dışarıda ise kendisini bekleyenler vardı. Erdoğan vatandaşlarla tokalaşıp, çocukları sevdi. Ardından da Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'ne giden Başbakan Erdoğan, burada bir süre çalıştıktan sonda cuma namazını kılmak üzere Yıldız Camii'ne geçti.

BERBER: BAŞBAKANIMIZIN BURAYA GELMESİ BİZİM İÇİN ONURDUR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tıraşı olduğu berber Özgür Usta, Erdoğan'ın vermek isteği ücreti kabul etmediğini söyledi. Usta, "Başbakanımızın buraya gelmesi bile bizim için onurdur. Kendisine özel malzeme için dışarı çıkmıştım, buraya gelip yaklaşık 10 dakika bekledi." dedi.

Başbakan Erdoğan'ı tıraş eden ve ücret teklifini geri çeviren Özgür Usta, Başbakan'ın tıraşıyla ilgili soruları cevapladı. Erdoğan'ın geldiğinde kendisinin iş yerinde olmadığını belirten Usta, "Başbakanımıza özel malzeme almak için dışarı çıkmıştım. Kendilerinin iş yerine geldiği yönünde telefonla aradılar. Hemen buraya geldim. Beni yaklaşık 10 dakika bekledi." diye konuştu. Erdoğan'ın vermek istediği ücreti kabul etmediğini ifade eden Usta, "Başbakanımızın buraya gelmesi bizim için onurdur." ifadelerini kullandı.

Özgür Usta ile birlikte çalışan İbrahim Çınar da, Başbakan Erdoğan'ın havlusunu tutarak yardımcı olduğunu belirtti. Çınar, Erdoğan'ın kendisine bahşiş verdiğini söyledi.

 
 

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir