Kadın öğretmenden şok iddia!

Lavaboda yaklaşık 40 dakika kalmışım. Kendime geldiğimde vücudumda kızarıklıklar olduğunu fark ettim"

Kadın öğretmenden şok iddia!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da bir ilköğretim okulunda görev yapan 3 çocuk annesi fen bilgisi öğretmeni L.P. kahvaltı için gittiği öğretmenevinin tuvaletinde “bayıltılıp cinsel saldırıya” uğradığını ileri sürdü. Kadın öğretmen, savcılığa başvururken öğretmenevi yetkilileri “Kamera kayıtlarını inceledik, böyle bir olay yok” dediler.

Fen bilgisi öğretmeni 35 yaşındaki L.P.'nin iddiasına göre Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nin tuvaletindeki olay şöyle gelişti: Öğretmen L.P. 1 Mayıs günü tekstilci eşiyle birlikte yanlarına ikisi 5 ve 8 yaşında, diğeri 5 aylık olan çocuklarını alarak kahvaltı için Zübeyde Hanım Öğretmenevi'ne gitti. Öğretmen L.P. ellerini yıkamak için tuvalete girdi.

HATIRLAMADIĞI SÜRE

Öğretmen L.P. bundan sonra başına gelenleri şöyle anlattı: “Elimi yıkamak için lavaboya gittim. Elimi yıkarken en son arkamda sarışın bir bayan gördüğümü hatırlıyorum. Daha sonra yerden kalktım. Daha önceleri çok defa bayılmıştım. Ancak lavaboda yaklaşık 40 dakika kalmışım. Kendime geldiğimde oğlum F.P. yanımdaydı. Kendimi kötü hissetmeye başladım. Yüzümde kızarıklık, vücudumda
sıcaklık, yorgunluk ve gözümde bir bulanıklık oluştu. Masaya oturduk. Bebeğimi emzirirken vücudumda kızarıklıklar iç çamaşırımda ise sıvı lekelerin olduğunu fark ettim. Şüphelenmeye başladık. Eve gittiğimde oğlum F.P.'nin vücudunda da kızarıklık vardı.”

L.P., savcılığa başlarından geçenleri anlatan bir şikâyet dilekçesi verdi.

OĞLUM DA GELMEDİ

L.P.'nin eşi E.P. ise İçerenköy Polis Merkezi'nde şikâyette bulundu. E.P., “20 dakika geçmesine rağmen eşim dönmeyince oğlum F.P.'yi gönderdim. 10 dakika geçti ama ikisi de gelmedi. Sonra ben de lavaboya girip elimi yüzümü yıkadım.

Masaya döndüğümde eşim ve çocuğum gelmişti. Eşim lavaboda yerden kalktığını, ancak ne olduğunu hatırlamadığını söyledi” dedi. L.P. olaydan sonra kendilerine akıl hastası muamelesi yapıldığını da söyledi.

'Kamera kayıtlarında böyle bir şey yok'

Savcılık konuyla ilgili soruşturmayı başlatırken öğretmenevinin müdürü Nilgün Ulusoy, anne ve babanın acilen ruhsal olarak araştırılması gerektiğiyle ilgili rapor hazırladığını söyledi. Ulusoy, şöyle konuştu: “Savcılık konuyu araştırarak, bir rapor hazırlamamızı istedi. Kamera kayıtlarını inceledik. Güvenlikçilerle tartışmışlar. Cinsel saldırı iddialarını savcılığın incelemesinden öğrendim. Tuvalette bayılma ya da cinsel saldırı gibi bir durum yok.”

'İddiası çok ağır, ispatlamakla yükümlü'

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, öğretmenevindeki cinsel saldırı iddialarını reddederek, şunları söyledi: ''İddialar çok ağır. Kesinlikle kabul etmiyoruz. İspatlamakla yükümlüler. Savcılık, konuyla ilgili bizden kamera görüntülerini istedi. Bir şey çıkmadı. Biz de bu nedenle idari soruşturma açmaya gerek görmedik''

 
 
 


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir