Kaçırılan Emlakçı İstanbul'da Kurtarıldı...

Sattığı bir arsa ile ilgili uyuşmazlık konusunda görüşme yapmak üzere İzmir'den Üsküdar'a geldikten sonra kaçırılarak bir evde tutulan emlakçı, polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Olayla ilgili altı kişi gözaltına alındı.

Kaçırılan Emlakçı İstanbul'da Kurtarıldı...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Sattığı bir arsa ile ilgili uyuşmazlık konusunda görüşme yapmak üzere İzmir'den İstanbul'a geldikten sonra kaçırılarak bir evde tutulan emlakçı, polisin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Olayla ilgili altı kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'de emlakçılık yapan İsmet K., bir arsanın satışından doğan anlaşmazlık ile ilgili görüşme yapmak için İstanbul'a geldi. Kendisinden daha sonra haber alamayan ailesi, İsmet K.'nin, anlaşmazlığa düştüğü bir kuyumcu tarafından kaçırılabilmiş olabileceğine dair ihbarda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu detektifleri, emlakçı İsmet K.'nin, İstanbul'a geldikten sonra kimlerle görüşmüş olabileceğine dair çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu Kadıköy Hasanpaşa'da bir eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, İsmet K.'yi kurtardı. İsmet K.'yi evde tutan B.K. ve E.T. ile olayla ilgisi olduğu öne sürülen dört kişi daha gözaltına alındı.

Olayın ardından polise ifade veren İsmet K., daha önceden tanıdığı B.K.'nin, İstanbul Üsküdar'a gelmesini istediğini, geldiğinde de başka biri ile kendisini kaçırdığını öne sürdü. Kaçırıldıktan sonra önce Ümraniye'de, sonra da Kadıköy'deki bir evde tutulduğunu anlatan İsmet K., ölümle tehdit edilerek kendisinden para alınmaya çalışıldığını iddia etti.

Şüpheliler, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili Kuyumcu A.A.'nın da arandığı bildirildi.


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir