Marmara'da fırtına ve kar alarmı

Türkiye'nin batısı soğuk ve yoğun kar yağışlı hava koşullarının etkisine giriyor.

Marmara'da fırtına ve kar alarmı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Türkiye'nin batısı soğuk ve yoğun kar yağışlı hava koşullarının etkisine giriyor. Tüm Marmara'da tipi ve yoğun kar yağışı bekleniyor. İstanbul -8 dereceyi görecek. Kar bugün başlayacak. İstanbul 3 gün kar altında...

Marmara Bölgesi'nde Kar ve Tipi Alarmı

Bugün tüm Marmara'da tipi ve yoğun kar yağışı bekleniyor. Marmara'da ve İstanbul'da sıcaklık dışarıda ortalama -8 derece hissedilecek.

İstanbul'da kar yağışının öğleden sonra Avrupa yakasında başlaması bekleniyor. Ama en yoğun kar bugün gün boyunca bekleniyor. Kar yağışı pazar günü hızını azaltacak ve daha çok Anadolu yakasında görülecek.

Kar yağışı cumartesi akşamı ve pazar günü Karadeniz ve İç Anadolu'da da yoğun yağacak.

Marmara Bölgesi'nde Kar ve Tipi Alarmı

Türkiye'nin batısında yaşayanlar kötü hava koşullarının etkisinde kalıyor. Marmara'da şiddetli fırtına başladı, Bu akşam ve yarın İstanbul ve tüm Marmara'da tipiyle birlikte yoğun kar bekleniyor. Ege ve Antalya'da ise bugün fırtına ve aşırı yağmur olacak.

Türkiye'nin beş büyük kent merkezinin hava koşulları şöyle:
İstanbul'lular dikkat: öncelikle fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor, öğleden sonra Avrupa yakasında kar başlayacak. Bu gece ve yarın İstanbul'un tamamında bu sefer sahillerinde dahi yoğun kar tipiyle birlikte bekleniyor. Pazar günü ise kar daha aralıklarla yağacak.

Marmara Bölgesi'nde Kar ve Tipi Alarmı

Marmaralılar beklenen kar yağışı ve tipeye karşı mümkün olduğunca yollara çıkmamalı. Bugün Çanakkale?ye kadar poyraz fırtınası var, hızı 80-90 km'ye kadar çıkacak. Kar yağışı Trakya'da daha erken başladı. Bölgenin doğu tarafında ise yağış önce yağmur şeklinde ama bu akşamdan itibaren yağışlar tüm bölgede kara dönüşecek. Marmara'da en yoğun kar Cumartesi günü bekleniyor. Tipiyle birlikte bölgeye ortalama 20-30 cm kar yağabilir, sıcaklık dışarıda -8 derece hissedilecek. Pazar günü rüzgar hızını azaltacak, kar daha aralıklı görülecek, Trakya'da ise kesilecek.


Üsküdar34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir