Başkan kapısını halka açtı

Üsküdar belediye başkanı Mustafa Kara: 'Üsküdarlılara kapımız her zaman açık olacak ve Üsküdar'ı birlikte yöneteceğiz'

Başkan kapısını halka açtı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
29 Mart Yerel Seçimlerinde başarı ile çıkan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, makamına geçtikten sonra, icraatları ile büyük bir taktir topladı. Makamına geçer geçmez kapılarını halka açan ve isteyen vatandaşın direk olarak gidip görüşebildiği Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar'ı yönetmenin sorumluğunun farklı olduğunu söyledi. Üsküdar için yeni bir dönem başladığını söyleyen Belediye Başkanı Kara" 30 Mart 2009 tarihi itibariyle Üsküdar'da yeni bir dönem başladı ve nöbet değişimi gerçekleşti. Bizden önce Üsküdar'a hizmet eden Mehmet Çakır'a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

ÜSKÜDAR'I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Kendilerinden aldığımız hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacak ve başladıkları hizmetleri en güzel şekilde tamamlayacağız. Üsküdar'ı yönetmeye talip olmanın, büyük bir emaneti devralmak olduğunu biliyorum. Emaneti devralmanın ve Üsküdar'a hizmetin ağır sorumluluğunun bilinci ile çalışmalarımızı aksatmadan, her gün bir adım daha ileri gitmenin gayreti içerisinde olacağız. Üsküdar Belediyesi'nin kapısı tüm Üsküdarlılara her zaman açık olacak ve Üsküdar'ı birlikte yöneteceğiz" dedi.

Güler yüzlü hizmet anlayışı ve hizmet kalitesinde lider bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vereceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı ilk iki hafta içerisinde binlerce kişi ziyaret etti.
 
Kaynak: Ensonhaber.com

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir