Ziya SÜZEN

Bu Adam Mitingde Yapar

[email protected]
Ülkemiz tarihinde ilk defa milletimizin doğrudan katılımıyla yapılan cumhurbaşkanı seçimi sonucunda geçerli oyların salt çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan 12. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak seçildi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bu Adam Mitingde Yapar

Ülkemiz tarihinde ilk defa milletimizin doğrudan katılımıyla yapılan cumhurbaşkanı seçimi sonucunda geçerli oyların salt çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan 12. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Ardından ise yemin töreni ve görevine başlama sürecini ülkemiz medyasında değişik seslerle dinledikten sonra gün gelipte çattığında benim gibi birçok kişi televizyonları başından törenleri izlemeye başladığını düşünüyorum. Yazımın başlığında da belirttiğim üzere başbakan Recep Tayyip Erdoğan yeni görevine yani Cumhurbaşkanlığı makamına geçiyorken birçok kişininde aklına gelmiş olacak ki başbakan Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğunda miting yapar mı?

İşte bu sorunun yanıtını sade bir vatandaşın ağzından sizinle paylaşmak istedim. Bir önceki yazımda ise 367 krizinin yaşandığı yıllara atıfta bulunmuştum. Benim öğrencilik yıllarımda özellikle aklımdan çıkmayan bir kaç konudan birisidir. Başörtüsü ve 367... Askeri lise sınavlarına giriş için annemin başörtülü olması nedeniyle sırf ben okulu kazanabileyim diye bir miktar başını açarak fotoğraf çektirmiştik... Bu yetmezmiş gibi bedeni yetenek sınavından 100 üzerinden 87 almama rağmen başarısız olduğum söylenmiş ve dilekçe ile itiraz ederek rütbeli bir subayın karşısında derdimi anlatabileceğim söylenmiş ve yine aynı gün içinde girdiğim o sözlü mülakatta özellikle annemin ve ailemizdekilerin namaz kılıp kılmadıkları sorulmuştu.

İşte o günlerden bugünlere çok zaman geçti ama son 12 yılda ise AK Parti iktidarıyla bu tabular bir bir yıkılarak ordu ile millet bir oldu. Bunların olmasında da en önemli aktör Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Yapmış olduğu siyasi çalışmalarla bir başbakandan çok daha fazlasını yaparak adeta çok farklı bir duruş (Dik duruş ve omurgalılık) göstermiştir. Bundan sebep olacak ki artık toplumda seven de sevmeyen de farklı akla gelmeyen yapılacak bir şey varsa bunu yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar deme noktasına gelmiştir.

28 Ağustos tarihinde de eşim ki siyasetle ilgisi yoktur, törenleri izlerken bana ''Bu adam şimdi mitingde yapar mı?'' diye sordu. Bende neden olmasın ki dedim. Bu sorunun cevabını akşamında seyrettiğimiz programlarda da dile getirenler ve merak edenler olmuş ki, Cumhurbaşkanının yetkileri ve sorumluluklarıyla ilgili yapılan açıklamalarda ''miting yapabileceği'' bununla ilgili bir kısıtlama olmadığını öğrenmiş bulunduk.


Ziya SÜZEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir