Av. Cihan TUFAN

Gül ve Diken

[email protected]
Şair demiş ki; Aldanma gülün rengine ruhsarına, onun dikenleri de var.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Eh artık ne olduysa Çankaya'dan inmek üzere olan Abdullah Gül veda konuşmasında kırgın kızgın dargın yorgun rollerindeydi. Kendi kurduğum partideki zevatlardan saygısızlık gördüm dedi vefasızlık gördümden de öte...

Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş Hocamız da bir süredir kendini anti - Tayyipçi olarak gösterip muhalefet ediyor rollerindeydi. Hatta Has adamını has partiden alıp Tayyip'ten sonra Başbakan yaparım diye Ak Partiye salmıştı. Ama ne yazık ki şu sıralar yeni Başbakan olarak Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un adı hiç geçmiyor.

Kimi Davutoğlu diyor hatta Başbakan olamayacağını anlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Medvedev & Putin modelinin uygulanmayacağını anlayınca Ahmet Davutoğlu'nun önünü kesmek için Başbakanı kendisinin açıklayacağını söyleyen Recep Tayyip Erdoğan'ın da oyunların bozabilmek için yeni Başbakan olarak Ahmet Davutoğlu olacak dedi.

Yani yeni başbakanı ben tayin ettim demiş. Hatta Yeni başbakanın kararnamesini hazırlayıp imzaladım bile demiş. Ama belki de R.T.Erdoğan'dan önce Ahmet Davutoğlu'nun ismini açıklayarak Davutoğlu'nun Başbakan olmasını engellemeye çalışıp Ali Babacan'ın yeni başbakan olmasının önünü açmış ve hatta belki de Numan Kurtulmuş'u başbakan yapmış.

Ne de olsa hepsi Nevzat Yalçıntaş hocamızın talebeleri. Hoş Ahmet Davutoğlu başbakan olsa ne fark edecek, Ali Babacan başbakan olsa ne fark edecek, Numan Kurtulmuş başbakan olsa ne fark edecek bizim artık ''en büyük başkan bizim başkan'' Recep Tayyip Erdoğan'ımız var.

R.T.Erdoğan Herkül artık, çok güçlü. Hem başbakan hem Cumhur başkanı hem başkan hem her şey.

Hem sultan, hem kral Firavun ve Nemrut olsaydı bugün kıskanırlardı Yeni başkanımızı.

Eski Türkiye'de ne vardı da yeni Türkiye'de ne olacak?

Ülker Abdullah Gül'ü tek başına bıraktı da acaba Gül'ün dikenini hesaba kattı mı? Bugün haber sitelerinde çok ilginç bir haber vardı. Hayrunnisa Gül çok açık ve çok sert açıklamalarda bulunuyordu. Hayrunnisa Gül bir zamanlar Başörtüsü kullandığı için üniversiteye alınmamıştı da başvuru neticesi Abdullah Gül'ü kolundan tuttuğu gibi dönüp çıkmıştı üniversitenin kapısından ve şimdi diyordu ki Harunisa Gül. ''Susmayacağım, Abdullah Gül efendilik yapıyor ama ben susmayacağım, çok şey biliyorum, konuşacağım,asıl intifada şimdi başlıyor''.

Yani Hayrunnisa Gül İntifada'yı başlatıyor. Küçük İsrail'de yaşayan Filistinlilerin intifadası 50 yıldır bir türlü hiç bir neticeye varmadığına göre Büyük İsrail de Hayrunnisa Gül'ün intifadası bakalım kaç yılda hangi neticeyi verir.

Ne biliyor, şimdi niye susuyor, ne konuşacak: Abdullah Gül ise bende o gülün Dikeniyim diyor Hayrunnisa Gül.

Ancak hemen şimdi bir dakika bile beklemeden ne konuşacaksan konuş. Neyi biliyorsan anlat ve sakın işi pazarlık konusu yapma ya hemen konuş ya ebediyyen sus.

Susmayacağım konuşurum çok şey biliyorum diye tehditler savuruyorsan demek ki kendiniz için bir şeyler kopartmanın peşindesiniz eğer insanlık için millet için bildiğiniz bir şeyler var da hem şimdi konuşmuyorsanız, kendi çıkar ve menfaatiniz için de konuşmayın susun; işbirlikçiliğe devam edin.

Herkül Recep Tayyip Erdoğan'a biat edin, ulu Başkana karşı çıkmayın, ne emrederse yapın payınıza razı olun.

Yoksa diğerleri gibi sizde size verilen rolleri oynamaya devam etmiş olursunuz ki boş boş konuşmayın ''susmayacağım çok şey biliyorum, konuşacağım, intifadayı başlatacağım'' diye.

Tanrı Zeus'un Oğlu Herkül Mesih başkanımızın karşısında ne yaparsanız yapın hiç bir şeyi yapmaya gücünüz yetmeyecektir.

Bir derdiniz varsa çıkın Çamlıca'ya gidin Eyüp'e anlatın derdinizi sizi rahatlatırlar.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir