Ziya SÜZEN

Seçim Süreci Bayram'dan Sonra Hareketlenecek

[email protected]
Yerel seçim diye diye son 6 aylık sürenin içerisine girdik.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Seçim Süreci Bayram'dan Sonra Hareketlenecek

Yerel seçim diye diye son 6 aylık sürenin içerisine girdik. Üsküdar ve çevre ilçelerinde aday adayları ana muhalefet partisi olan CHP'de belli oldu ve artık adaylıkların açıklanması bekleniyor. Fakat iktidar partisinde ise şuana kadar herhangi bir aday adayı çıkmadı ve açıklanmadı. Bu durum diğer partilerinde çalışmalarını etkiler hale geldi. Kiminle konuşsak arkadan arkaya AK Parti'nin aday adaylarının isimlerinin ortaya çıkmasını bekliyor. Açıkçası ana muhalefet siyaset üretmek ve adaylarını belirlemek için AK Parti'yi bekliyor.

Üsküdar olarak değerlendirdiğimizde ise 2013 yılının Ocak-Şubat aylarından başlamak üzere sistemli olarak Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın şu veya bu iddialar var denilerek aday yapılmayacağını arkadan arkaya söyleyenler var. Bu bazen bir lokantada bazen bir başka mekandayken size soruluyor ve sizin bilip bilmediğinizi öğrenmek istiyorlar. Sonra bir ara bu dedikodular neredeyse 4-5 ay kadar hiç bahsi geçmeden durdu. Şimdi ise tekrar hortlamaya başladı. Şuan daha erken özellikle Üsküdar ve AK Parti'nin belediyesi olan ilçelerde bu süreç biraz daha geç işleyecek gibi gözüküyor. Kamuoyunda artık bazı haberlerde yer almaya başladı. Sayın başbakanın yerel seçimlere çok önem verdiğini biliyoruz ve bu çerçevede gerek oy kaybı gerekse sahip olunan bir belediyenin kaybedilmesini istemeyecektir. Hele ki kendisinin de oturduğu Üsküdar'da buna izin vermeyecek, durumu kritik olan ilçelerde gerekeni bizzat kendisi yapacaktır. Üsküdar'da yapılan bu dedikodulara şahsen ben inanmıyorum. Başkan Kara'nın başarılı olduğunu düşünüyorum ve yapılan dedikoduların ise onu yıpratmak amacıyla yapıldığını düşünüyorum.

AK Parti içinde bu noktada belediye başkan aday adaylarını açıklama zamanı geldi de çattı diyebiliriz. Ekim ayının başından başlamak üzere ay sonuna kadar uzun bir zaman dilimi öngürülüyor. Geçen şu 10 günlük sürede ise AK Parti belediyesi olmayan ilçelerde aday adayları çok sınırlı olsada ortaya çıkmaya başladı. Bana göre bayramda sonra dananın kuyruğu kopacak diye düşünüyorum. Kurban bayramı'nın ardından özellikle ekim ayını son günlerinde sürprizler beklemeliyiz. Siyasette 24 saat bile gerçekten çok uzun zaman olarak değerlendiriliyor. Merak edenler için söyleyeyim bende adayları çok merak ediyorum. Fakat ne isim biliyorum nede bana söylenmiş bir şey var. Hepimiz için gerçekten çok zor bir olacak hayırlısı diyelim bekleyelim ve görelim.


Ziya SÜZEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir