Av. Cihan TUFAN

Hafızanallah Gezi Parkı

[email protected]
Kafa karıştırmalara devam, ne mi olur, olsa ne olur olmasa ne olur ?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

HAFIZANALLAH GEZİ PARKI

Kafa karıştırmalara devam, ne mi olur, olsa ne olur olmasa ne olur ? Tayyip indirilir mi ? İndirilse ne olur indirilmese ne olur? Tayyip gider, Ahmet Davutoğlu gelir hey'eti o kurar.

Halife olarak da Fethullah Gülen Türkiye'ye İslam Coğrafyasına gelir ve Müslümanları tek otorite idare ederken,Halifeyi idare eden de bütün Müslümanları dilediği gibi idare eder.

İsa Mesih çıkar, Mehdi de geliverir, biter mi gezi protestoları...

Tayyip Erdoğan inadına mı tersine tersine gidiyor?

Acaba!

Tayyip Erdoğan ısrarla Taksime Topçu kışlasını yapacağız, AKM'yi yıkıp yeniden yapacağız, Taksim'e bir de cami yapacağız derken Gezi Parkı genelinde Türkiye çapında tencereli tavalı yürüyüşler, gösteriler yapan protestocuları kullanıp;

''Hadi beni protesto etmeye devam edin, kesmeyin gösterilerinize, eylemlerinize devam edin, oh oh gündemi sizinle belirliyorum, sizi ne güzel kullanıyorum, ben sizi kızdırayım, siz de bana kızın çıkın meydanlara yollara gösteri yapın, protesto edin şöyle bir iki ay sizle idare edip zaman kazanayım.'' Ben tekneye su ilave ederim bu hamur daha çook su götürür misali...

Ne yani AKP ve Başbakan, Taksim'e yeniden Topçu Kışlasını yapacak da ne yapacak?

Eskinin ihyası olacakmış, o kışlaya yine topçular mı yerleştirilecekmiş yoksa Futbol Federasyonu Başkanlığı'na mı verilecekmiş?

AKM'nin yeniden yıkılıp yapılması bu milleti göstericileri ne kadar ilgilendiriyormuş ?

Emek sineması yıkıldı da ne oldu... Ne oldu emek sineması göstericileri...? Topçu Kışlası yeniden yapılıp tarih canlandırılacakmış.

Yakında Belgrad Ormanları'ndaki bütün ağaçlar sökülecek... Sarıyer'de binlerce dönüm ağaç sökülürken bu protestocular neredeydi?

Kılıçdaroğlu İspark işgalcilerine karşı çıkmaya çalışan Üsküdar milletvekiline sahip çıkamamış da şimdi gezi protestocularına mı sahip çıkacakmış?...

Sırrı Süreyya Önder Alman İstihbaratının sırlarına mı sahip çıkıyormuş?

Sırrı Süreyya Önder BDP'li mi BND'li mi?

Başbakan biraz yumuşasa, uyumlu ve uzlaşmacı olsa,evlerine dönmek için can atan göstericiler bir anda yok olurlar ve ne protesto eden kalır ne gösteri ve ne yayınlayacak bir haber kalır, ne konuşulacak bir konu ne de uzun uzun sürdürülecek gündem malzemeleri?

Haydii ara ki yeniden bulasın gündem konusu da, meşgul edesin bu kendi derdinden başka her konuyu kendine dert edinen milleti.

Şimdi M. Fethullah Gülen konuştu denilen metin okunduğu zaman, göstericiler kendilerine gösterilen bu sevgi ve şefkatten sonra Başbakan Aleyhinde Protestolar yaparken çok yakında aynı guruplar M. Fethullah Gülen lehinde de gösterilere başlarlarsa şaşmamak gerek...

Bir bakarsın yarın bütün tencere tavacılar, biber gazı kafa yapıyor slogancıları, PKK'lılar, BDP'liler, CHP'liler, Atatürkçü Ulusalcılar bir anda oluvermişler; Fethullahçılar...

Eee baksanıza şimdilerde Fethullahçılar Başbakan'a diktatör derlerken, M. Fethullah Gülen de göya Başbakanı fırçalayıp duruyor.

Artık onu beğenmiyor; Amerika'da Gökten ne yağdıysa yer sadece Arınç'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı da konuyu Başbakan'la görüşmedi de Afrika'ya gönderildiği gibi bir Arınç'ı bir de Önder'i kabul etti o da başbakanın konuşmalarına hep ters gitti.

Demiş mi M. Fethullah Gülen, Gezi Tiyatroları için mi acaba; bu hadiseler ''Nesebi gayr-i sahih bir kısım hadiseler'' miş miş mii acabaa...

M. Fethullah Gülen, Karadeniz'de çay bahçelerinde topladıkları körpecik çay ürününü dökmek zorunda bırakılıp da, dökmemek için zararlarını bile kurtaramayacak fiyatla bir de özel çay tüccarlarına mahkum edilip 70-80 kuruşa ürünlerini satmak zorunda bırakılan mağdurlar için de bir şeyler söyleyebilecek mi?...

Ne o yoksa M. Fethullah Gülen biçare göz göre göre sömürülen ezilen horlanan ve dışlanan çay üreticilerinin bu hallerini vicdanına sığdırabilecek mi? Yoksa bu duruma razı mı?

Niye susuyor, niye duymuyor, hafızanallah yoksa bu zulümleri göremiyor mu?

Gezi protestolarında bankaların tahrip edilmesine acıyor da; bankaların borç ve faiz sömürüsüyle perişan ettiği çiftçilerimizin üreticilerimizin tahrip edilmelerine acımıyor mu?

Fındıkçı, çaycı, zeytinci maamaafih çiftçimiz, üreticimiz, insanlarımız bankalarca köleleştirilip öyle çok tahrip edildi ki cancağazım, bunları kimler görecek hafızanallah.

Acaba Taksim'de ve bütün Türkiye'de taş atanlarla, biber gazı atanlar ve ortalığı birbirine katanlar, karşılıklı tahrik edip tahrik olanlar ve ortalığı savaş alanına çevirenler bir tarafta gaz maskeli öte tarafta puşu maskeliler kimlerdi?

Bakalım kaç hafta daha Gezi bahaneli protesto gösterili oluşturulan gündem sürdürüşecek...?


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir