Av. Cihan TUFAN

Gülen, Fenerbahçe

[email protected]
Aykut Kocaman dönse de netice değişmez, Azizi Yıldırım için geri sayma devam ediyor.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

GÜLEN,
FENERBAHÇE

Aykut Kocaman dönse de netice değişmez, Azizi Yıldırım için geri sayma devam ediyor.

Azizi Yıldırım cezaevinden çıktığından beri kendisine verilen Fenerbahçe'nin başından çekil mesajlarını ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor.

İbrahim Tatlıses'e suikast olayı ve Tatlıses'in hastaneye kaldırılmasıyla başlayan süreç, Ergenekon operasyonu süresince Fenerbahçe Orduevinde kalan bir çok Emekli Paşa'nın tutuklanarak cezaevine konulmaları Şike gerekçeleriyle gösterilip Azizi Yıldırım'ın cezaevine konması, Fuhuş gerekçe gösterilerek Cübbeli Ahmet'in cezaevine konulması ve basında çıkan birçok spekülatif haberler, yok Aziz Yıldırımın Ergenekon bağlantıları, yok İstanbul'daki emlak ve Arsa arazi mafyasının 2B yasası önceki dengeleri vs.vs. vs. bir çok spekülasyon ve cezaevinde geçen 1 yıla yakın süre sonrası tahliye edilen Aziz Yıldırım'ın bu gün geldiği psikoloji ile Fenerbahçe'de süren çalkantılar...

Azizi Yıldırım Fenerbahçe'nin başından gitmeden bu çalkantılar bitmez,devam eder ve Azizi Yıldırım durumun farkında değil. İlk patlak veren Alex olayında Aziz Yıldırım oyuna getirilmiştir ve aynı oyun istifa olayıyla devam etmiştir. Madem  Alex ve Aykut Kocaman arasında bir problem vardı; Alex'in gönderilme olayında Başkan Aziz Yıldırım hiçbir şekilde devreye girmeyip bu gönderilme işini Aykut Kocaman'ın üstlenmesini sağlayabilirdi ve öğle değil mi Samet diye kendini tercümana aklattıracak duruma düşecek kadar gereksiz polemikler içinde kalmazdı.Cezaevi sonrası psikolojiden Azizi Yıldırım, Aykut Kocaman'ın göndermek istediği Alex için, Kocaman'ın yardımcısı konumuna düşüp, Alex'i kendisinin gönderdiği gibi bir pozisyonda bırakıldı ve bu bir tuzaktı.

Madem Aykut Kocaman istemiyordu ve Alex'i gönderecekti o zaman Azizi Başkan Kocaman'a madem çalışmak istemiyorsun çık kamuoyuna Alex'i istemediğini ve göndereceğini açıkla beni karıştırma diyebilirdi. Samet Aybaba Q7'yi istemiyorum dedi ve Beşiktaş Başkanı değil Beşiktaş Klübü Q7'yi gönderdi.

Şimdi de Kocaman'ın istifa olayı. Öyle veya böyle madem Kocaman istifa etti, Azizi Yıldırım Başkan olarak neden inisiyatifini kullanmak yerine Kocaman'a yalvaran Başkan durumuna kendini düşürüyor ki; diyemiyor mu ki, benimle görüşme ve birlikte bir karar alma gereği dahi duymadan ve bana bir emrivaki gibi istifa ettiğini ve dönmeyeceğini açıklıyorsun, madem bu durumdayken Fenerbahçe'yi bırakıp gidebiliyorsun hiç birimiz Fenerbahçe'den önemli değiliz o zaman hadi sana güle güle deyip derhal yerli ya da yabancı bir antrenörle anlaşıp ve bundan sonra sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de oluşacak olumsuz sonuçlarında sorumlusu olarak Aykut Kocaman'ı gösterip anlaşacağı yeni bir hocayla yoluna devam edip sorumluluk ve inisiyatifi de kendinde toplayan Başkan olarak daha da güçlenerek çıkacağı süreci kontrol edemeyecek kadar sinirlerini daha toparlayamadığı ve duruma hakim olamadığı açıkça ortaya çıkmış olmuyor mu?...

Ne olacak şimdi gitti geldi ve ne düzelecek işler Fenerbahçe'de... Şimdi daha da iyiye mi gidecek.  Sanmıyorum, neredeyse aklıma Aykut Kocaman'ın önümüzdeki kongrede aday olacağı söylenen Mehmet Ali Aydınlar ile birlikte hareket ettiği bile gelmiyor değil...!

Bence önümüzdeki kongreye kadar Azizi Yıldırım'ı çok daha sıkıştıracak bir çok krizin Fenerbahçe'de yaşanması olası gibi görünüyor. Azizi Yıldırım soğukkanlılığını koruyup biraz daha dikkatli davransa Alex ? in gönderilme işlerine karışmayıp,istifa eden Aykut Kocaman'ı da bir saniye bile tutmayıp yerine getireceği yeni bir hocayla Fenerbahçe'de süreci kontrolü altına alabilirdi.

Bundan sonra Fenerbahçe'de Azizi Yıldırım süreci kontrolü altına alamaz.İstediği kadar transfer  listesi yapsın ve istediği kadar Aykut Kocaman'ın istediği futbolcuları alsın bundan sonra Kongreye kadar Fenerbahçe Kulübünün Başkanı Aykut Kocaman'dır: Kongrede seçilecek yeni başkana görevini devredene kadar.

Fethullah Gülen yeni bir mesaj göndermiş miş hem de Herkül.org dan, yahu anlamak mümkün değil Nakşi-Nurcu M. Fethullah  Gülen'in Herkül ile ne işi olur ki sohbet sitesinin ismi Herkül.

Herkül Tanrı Zeus'un Oğlu, Tanrının oğlu sanki Tanrının oğlu İsa Mesih gibi...

Herkül yoksa İsa Mesih mi birilerine göre ki baksanıza İsa Mesih gelecek, Mehdi çıkacak diye her gün kanal A'dan propaganda yapan Harun Yahya, Adnan Oktar da bile artık M . Fethullah Gülen'in kasetleri yayınlanıyor.

Yani Harun Yahya, M. Fethullah Gülen ve Adnan Oktar el ele...Hani Harun Yahya İsa'nın nüzulü şahsi ayni olacaktır diyor ve M. Fethullah Gülen ise Şahsı Manevisi gelecektir diyordu ne oldii artık birleştiler mi yav acab bunların hepsi de Exeter Üniversitesi mezunları mı ?

Belli mi Olur bakarsınız Herkül org.'dan M. Fethullah Gülen bir mesaj gönderir ve Mehdi Hazretleri'nin Başbakanımızın olduğunu da bildiriverir.

Eee Mehdi olmak Tuncer Çiftçi ile Adnan Oktar'a kalacak değil ya...


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir