Av. Cihan TUFAN

Civata İle Somun..

[email protected]
Civata ile Somun birbirini bulmuş!!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Civata ile Somun birbirini bulmuş!! Öyle Diyor Numan Kurtulmuş, 360 derece döndükten sonra, Şirin Payzın'ın 360 derecesinde CNN'de şirin şirin sohbet ederken.

Şirin Payzın'ın pekii Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl uyuştunuz sorusuna, Civata ile Somun birbirini bulmuştur derken burada kim civata kim somun oluyordu acaba.

Numan Kurtulmuş civata mı yoksa somun mu?

Numan Kurtulmuş Ak Parti'ye girdiğine göre burada Ak Parti somun Numan Kurtulmuş'ta civata oluyor herhalde.

Neymiş Numan Kurtulmuş'un omuz verdiği milletin davası yoksa şimdi ekonomiden sorumlu Genel Başkan yardımcısı olduğuna göre milletin davasına omuz verip %30 dan fazla kazık satılan doğalgaz fiyatlarını gerçek fiyatlarına indirir de görürüz milletin geçim davasına verdiği omuzu.

Ama nerdeee..

Artık Numan Kurtulmuş'a bu millet nasıl güvensin, nesine inansın..

Demirel, dün dündür, bugün bu gündür dedi diye senelerce yüzüne vurulmuştu..

Numan Kurtulmuş yaptıklarıyla, Demirel'in dün dündür bu gün bu gündürü bile geride bıraktı ve Demirel'e tur bindirip solladı.

Bari 360 derece döndükten sonra Şirin Payzın'ın 360 derece de ki sorularına ''Dün Dündür Bu gün Bu gündür'' diye cevap verseydi millet daha güzel anlardı.

Saadet Partisinden reklamatik pandomimlerle ayrılıp, milletin verdiği görev diye Hasturkler.com'un partisi Has Parti'yi kurduğunda sözüm ona ana muhalefet edalarıyla Ak Partisi'ne muhalefet rolleriyle öyle laflar etmişti ki sonuç tam bir ironi. Numan Kurtulmuş, Has Parti Genel Başkanı olarak, Ak Parti'ye gönderme yaparak ve hatta Başbakanı hedef alarak ''Firavunlaşmayacağız, Karunlaşmayacağız, Bel'amlaşmayacağız'' sloganını reklam kampanyası sloganı yapıp katıldığı bir çok TV programında da tekrarlamıştı. Ak Parti için ''Karunlaşmayacağız'' diyen Kurtulmuş neticede ''Karun'' laşmaktan kurtulamayıp hem de Karunun en büyük hazinelerinden de büyük Ak Parti'sinin Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak En Bi Kral Karun oluverdi..

Ehh kendi tabiriyle Firavunlaşmak ve Bel'amlaşmak da işin ÖTV'si ve KDV'si oldu kendisi için.

Erken seçim yasası Meclise mi iade Referanduma mı tartışmaları vs Prof. Dr.Nevzat Yalçıntaş Hocamızın talebelerinin ''sonuna kadar direnin'' nasihatleri ışığında kılavuz istemeyecek görünen Köylerde önümüzdeki yeni süreçte pek de ihtimal dahilinde gözükmese bile acaba Recep Tayyip Erdoğan'sız bir süreçte, Abdullah Gül, Numan Kurtulmuş, Mustafa Şentop eşliğinde yeni oluşumlar eşliğinde Yeni Anayasa süreçleri ve nihayet Vicdani Retçiliğin kabul ettirilmesi ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tamamen ortadan kaldırılıp, işte o zaman Türkiye Birleşik devletleri, Eyaletler ve federasyonlar oyunuyla, ''Kürdiye Cumhuriyeti''nin ortaya çıkartılması ve Şii-Alevi hükümranlığı için Sünni Elmasındaki Şii Kurtçukların Yeni Ortadoğuda Büyük Ortadoğunun yeniden yapılandırılmasında başrollere getirilmesi.

Artık kabak tadı veren Suriye ile savaş senaryoları, iyice cıvıtan Kuzey Irak, Kuzey Suriye ve Güney Anadolu Büyük Kürdistan çelik çomak oyunları, habire kaşınan Türk-Kürt, Alevi-Sünni çatışma ortamlarının tezgahlanıyor olması ve hep gerilim hep çatışma hep terör derken,iyice azgınlaşan, Ekonomik cendere, ekonomik sömürü ve zam teröründe hiç bir gerileme olmadan artarak sürüp devam etmesi, her türlü oyunun para ve insanları kontrol etmek için tezgahlandığı ve para ve güce teslim olmuş figüranlarında bu oyunda gönüllü rol alarak insanların habire sömürülmesine çalıştıkları ve her türlü söylemin, gayretin ve faaliyetin yalan olduğunu, civata ve somunun birleşmesiyle ne de güzel anlattıkları gizlenemez bir gerçek haline dönüştü. Her şey bu kadar açığa çıkmışken daha hala figüranların sanki gerçekmiş gibi rollerini devam ettirmeye çalışmaları, insan denilen yaratığın yaradılışından günümüze en çok incelenmesi gereken bir yanının olduğu görülüyor.

Bir zamanlar Exeter Üniversitesi senatosunda bir ders veren Muhterem Hocamız Nevzat Yalçıntaş hocamızın'' yetiştirdiği talebelerinin Somun ve Civatanın birleşmesi mucizeleri ile ilgili de bir dersi yine Exeter Üniversitesi Senatosunda vereceği kanaatindeyim.

Bu coğrafyada savaş acaba Türkiye Suriye savaşımı yoksa her gün neye zam yapabiliriz, nereden ne şekilde yeni bir metodla para toplayabiliriz, bankalarla, borç vererek faiz alarak, TV'lerde her saniye her dakika reklamlar reklamlar reklamlarla neyi ne kadar satabiliriz, uyuşturucu, alkol, porno, kaçak sigarayı daha fazla nasıl satabiliriz ve durmadan hiç durmadan insanları nasıl sömürüp yolabiliriz savaşı mı?

Civata ve Somun birbirini buldu..

Firavunlaşmayacağız, Karunlaşmayacağız, Bel'amlaşmayacağız, sadece yeni verilen görevlerden kaçmadan bu sömürü yağmasına omuz vermeye devam edeceğiz.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir