Av. Cihan TUFAN

Has Tir Partisi

[email protected]
Has Partisi kurulduğu zaman okuyucularımla paylaştığım köşe yazılarında Has Partisi'nin bugünlerini paylaştığımı hatırlıyorum...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

HAS
TİR PARTİSİ

Has Partisi kurulduğu zaman okuyucularımla paylaştığım köşe yazılarında Has Partisi'nin bugünlerini paylaştığımı hatırlıyorum...

Şimdii Has Parti Genel Başkanlığı'ndan, Ak Parti Genel Üyeliğine geçen Sayın Numan Kurtulmuş'u Saadet Partisi'nden ayrılış süreci, o günlerde kopartılan pandomimler ve sözüm ona Ak Parti muhalifliği gözümün önüne gelince Türkiye'de siyasetin ve siyasetçinin acaba bir Orta Oyunumu dur ki diye düşünmeden edemiyorum.

Ne olacak Numan Kurtulmuş ve Teoman Rıza Güneri ve diğerleri Ak Parti'ye geçmiş olsalar ne olacak! Başbakan, en büyük Başkan ve Numan Kurtulmuş da atadığı Başbakan olsa ne olacak! 30 Eylül Büyük Kongresi'nde Ak Parti Ergenekoncularla dolmuş olsa ne olacak!

Süleyman Soylu, Erdoğan Bayraktar; Sefer Soylusoy ve daha niceleri Ak Parti'ye geçmiş olsalar ne olacak!

Dünya'da fiyatları düşerken bizde habire zam yapılan Doğalgaz fiyatları mı düşecek ?

Bankacılık ve Finans sektörünün Türkiye'de ki yağma ve talanı mı bitecek ?

Akaryakıt fiyatları gerçek maliyetleri üzerinden mi satılacak?

Bizzat Başbakan tarafından açıklanan Türkiye'de %75'i kaçak satılan akaryakıt kaçağının önüne mi geçilecek?

Emeklilerden kesilen muayene ve ilaç bedeli kesintileri mi kaldırılacak ?

BU MİLLET DAHA NE KADAR KANDIRILACAK ?

Şimdi birleri çıkıp derse ki ne Ergenekon davası, Ergenekon sistemi Ak Parti'yi 30 Eylül'de eline geçiriyor, ne denecek?

Hoş Ergenekon sistemi her şekilde tam gaz hükmetmeye devam ediyor ya...

Bak ne diyorlar : Bütçe Açık verdi zamlar mecburi... Bu nasıl bir iştir ?

Bir şirkette hazırlanan bütçe açık verirse, buna hırsızlık ve çalıntı işlemler var diye müdahale ederler.

Ne demek bütçe öngörülenden fazla açık verdi, ne demek bütçe açık verdi, bütçenin açık vermesi denetlenemiyorsa; bu bir anlamda bütçede yapılan yolsuzluklar ve hırsızlıklar da denetlenemiyordur.

Ama bütçeyi yaptıranla, parayı bastıran aynı merkezler olduğuna göre ve dilediği kadar para basabildiği için paraya ihtiyacı olmayanların bir takım maliyet yalanlarını gerekçe gösterip, ha bire kendi sattığı mallara zam yapması, paraya ihtiyacı olduğundan çok yaptıkları zamlarla sessiz çoğunlukları yolmanın ve daha da köleleştirmenin zevkini çıkartıyorlar.

Bankalar da onların, şirketler de onların, firmalar da onların, para bastıkları merkez bankaları da onların, sattıkları ürünler de onların, zamlara bahane uyduran kurulları da onların...

Eh bu kadar para ve gücü ele geçirmişken diledikleri gibi zam yapıp istedikleri gibi sömürmenin zevkinden de mahrum kalacak değiller ya!

Bütçe açık verdi de sanki bütçedeki bu açığı millet verdirmiş gibi bas zammı, bin milletin tepesine... Nasıl olsa milletin elinden bir şey gelmez ve yapabilecek hiçbir şeyleri kalmamış...

Ve millet zannediyor ki yapabileceği şey, verdiği oylarla seçtiklerini zannettikleri kendilerini bu vahşi sömürüye karşı koruyacaklar.

Olur mu yaa, zaten onlar da bu zam ve sömürü düzenini rahat sürdürmek için bu senaryolarda görev alıyorlar.

Şeyini şeyettiğiminin şeyi,

Bülent Arınç; PKK ile belki hala görüşülüyor demiş Haber Türk'ün başlığına göre...

Doğru yaa, CİA başkanı geçenlerde buralardaydı, ABD Savunma Bakanı ve Genel Kurmay Başkanı da buralardaydı, PKK ile Görüşmeler sıkı bir şekilde devam ediyor ve Ovacık Baş Savcısı Şehit oldu.

Görüşmeler iyi devam ediyor mu ?!!!! 25 şehit, 10 polis şehit, 10 asker şehit, her gün 3-5 şehit, Açe'de katliam var, Suriye'de katliam var, ne ki bizde her gün 20-25 asker-polis katledilirken şimdi Türkiye'de katliam var demek olmaz ki; PKK ile Görüşmeler iyi devam ediyor, Angelina Jolie'ye CİA ajanı diyenler acaba kendileri de mi CİA ajanı ki bu kadar tanıyorlar ya da bizdekiler kimin ajanları oluyorlar ?

PKK ile hala görüşülüyor İncirlik'te incirler altında şeyini şeyettiğimin şeyleriyle...

Dünya'da doğalgaz fiyatları sürekli ucuzluyor ve biz şu anda Dünya'dan %30 daha pahalı doğalgaz tüketiyoruz.

%50 Balkon Zaferi'nin sahipleri en azından %30 doğalgaz fiyatlarını düşürerek oynanan siyaset oyununa bir nebze gerçekçilik katabilecekken, bir de Botaş, bütçe açığı bahane edilerek Ha La doğalgaza zam yapmaya mecburuz diyorlar.

Bizdeki siyasetin ve Hükümet olmanın varlık sebebi, acaba bitmek tükenmek bilmeyen zam sömürüsünü perdelemek mi ??????

Ne demek 21.1 milyar açık öngörülmüş de, 35 milyar açık verilmiş de, 14 milyarlık sapma varmış, şimdi millete zamları SAPLAMANIN tam zamanıymış.

Bütçe niye açık öngörülüyor, öngördüğünüz kadarını yapın yada yapacağınızı ön göremiyorsanız bu işi yapmayın...!!!!

Bu bütçeyi kimler, nerelere ödüyorlar... Bütçede toplanan paraları tahsil edenler kimler... Bu nasıl bir yağma?

Bütçe açık vermiş miş, şimdi bu açıklamaları böyle haberler yapıyorlar ki Türkiye'yi Türkü Ye Yiyen Para ve Güç Partisi Terör Örgütü patronları yönettiklerine zam adı altında soygun düzenlemesini yaptırsın...

Ak Parti 30 Eylül'de Büyük Kongresi'ni yapacakmış ve Partiye Kurtulan geliyormuş...

Adnan Oktar'ın cicişleri de çok cicişmiş...

Zamlara ve Sömürüye devam.


Av. Cihan Tufan

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir