Av. Şerife PAMUK

Bireysel Emeklilik Tuzağı!

[email protected]
Bireysel emeklilik sistemini, tv reklamlarıyla tanıdık. Öve öve bitiremediler. Vay efendim geleceğinizi garanti altına alın, emekli olun.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bireysel emeklilik sistemini, tv reklamlarıyla tanıdık. Öve öve bitiremediler. Vay efendim geleceğinizi garanti altına alın, emekli olun.

Son zamanlarda ise herhangi bir bankaya günlük işlerimiz için gittiğimizde, hemen bireysel emekliliği düşünür müsünüz diye sormaya başladılar. Tabi bu iş için özellikle eleman yetiştirmişler.

Önce bu işe aklınız yatmıyor, fakat bir gün ikna kabiliyeti yüksek bir bankacıya denk gelmeye görün. İki dakikada kendinizi bireysel emeklilik ağına düşmüş bulursunuz.

Aylık 100 lira. Birçok insanın bütçesine dokunmaz tabi. O kadar övüyorlar ki, sanki paranız 10 yılda 10 katı değerleniyor. Vadeli mevduat hesabında bile bu kadar değerlenmez diye düşünürsünüz. Fakat aman dikkat!

Bir süre sonra yani birkaç yıl sonra bu sistemden çıkmak isterseniz, paranızın yarısına yakınına banka el koyuyor. Yani kazanan banka oluyor.

Hâlbuki bu sisteme girerken, birikim yapmanın en kazançlı yolu diye anlatıyorlardı. Paraya sıkıştığınızda iade alamayacak olduktan sonra, bunun neresi birikim aklım almıyor doğrusu.

Siz siz olun, sakın bireysel emeklilik yalanına inanmayın. Zaten bankaların verdikleri bir garanti de yok. Siz en iyisi her ay bir altın alın, köşeye koyun, paranız da geleceğiniz de birikiminiz de sizin olsun.

Sevgiyle kalın.


Av. Şerife Pamuk

Puan Ver 2Puan Ver 2Puan Ver 2Puan Ver 2Puan Ver 2
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir