Av. Cihan TUFAN

Rick Perry

[email protected]
Teksas kovboyu, Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Rick Pery ''Türkiye'nin İslamcı Teröristler tarafından yönetildiğini'' söylemiş...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Teksas kovboyu, Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Rick Pery ''Türkiye'nin İslamcı Teröristler tarafından yönetildiğini'' söylemiş...

Hoş bunların cumhuriyetçisi de demokratı da Rockefellerci, Rothschildci ya, bir de ''Namus cinayetler'' demez miymiş!

Rick Perry namus deyince ne anlıyormuş, Rick Perry'nin namus anlayışına göre o zaman bütün müslümanlar teröristtir. Yine de olmadı Rick Perry, ne demek ''Türkiye'nin İslamcı teröristler tarafından yönetildiği'' lafı.

Hizbullah da El-Kaide de, Hamas da, El-Fetih de, PKK da, Ergenekon da, Asala da hepsi sizler tarafından yönetilmiyor mu?!

Hem sen nasıl Türkiye Tasavvufunun Yıldızları Cemalnur Sargut Hoca Hanımefendi'ye terörist diyorsun sen nasıl Ömer Tuğrul İnançer Hocamıza terörist yakıştırması yaparsın?!

Bunlar ki; Türkiye'de ki İslamcıları yönetirler... Sen nasıl Amerika'da misafir ettiğin Gülen Hocaefendi'ye terörist diyorsun!

Madem Türkiye'yi yönetenlere İslamcı terörist diyorsun neden o zaman Gülen Hocaefendi'yi misafir etmeye devam ediyorsun?...

Ne o yoksa sen de İslamcı terörist dediklerinle işbirliği mi yapıyorsun?!! Yakıştıramadım Perry, ama senden ABD Başkanı olur, bak sen Başkan ol emi...

Oda Tv'de Metin Akpınar imzalı yazıyı okuyunca Hrant Dink ile Muhsin Yazıcıoğlu cinayetlerinin aynı merkezden mi yapıldığını anlamak lazım...

Murdoch 1 milyar dolara ATV-Sabah'ı alıyormuş...

Çalık çomak mı oynuyorsunuz kardeşim, kimin malını, kim, kimden alıyor da kim, kime satıyor?!!!

Türkiye'de bütün TV kanalları Murdoch'ın değil mi, hem ne fark eder hangi tv kanalının hangi taşeronun üstünde olduğu, en satanisti TieNTi'den, CNBC&NTV'ye kadar seyrettirdikleri ne kadar kanal varsa hepsini gerçek sahipleri Murdoch değil mi zaten?!!
Samanyolu bir yandan Mehmetçik dizileri seyrettirirken öte yandan haberlerinde ''Vicdani Retçiliği çıkarmazsak bizi AB ye almazlar'' demiyor mu...?!

Bak kira geliri olanlarda otomatik kira vergisi alacaklarmış da Caprice Gold'da saray dairesi alanlardan aidat, masraf ve vergi de aldırmayacakmış. Caprice Gold olmuş devlet, vergi de verdirmiyormuş.

Artık bu ülkede taşeronlar yavaş yavaş ve teker teker asıl patronlarına devrediyorlar üzerindekilerini... Ve patronlar da asla doymuyorlar sömürmeye...

Eczaneler ve sağlık sektörü ile ilaçlardan sömürüsünü sürdürenler şimdi de yetmedi baktılar ki millet şifalı otları fazla tüketiyor ve para bu işte fazla şimdi buraya el attılar ve neymiş efendim bundan sonra aktarlar bitkisel ilaçları ve otları satamayacakmış.

Oh ne ala Rothschild babanın çiftliği, nasıl olsa her şey ellerinde istediklerine istediklerini sattırırlar, istemediklerine istemedikleri hiç bir şeyi sattırmazlar, eroin, kokain, esrar, hap,uyuşturucu otların satışları ellerinde ya şimdi şifalı otların satışları da onların ellerinde olacak. Oh ne ala Yaşasın mı Rothschild Cumhuriyeti...

Cemil Çiçek ''Bu anayasayı yaparken Vatan Haini ilan edilebiliriz'' demiş. Hoş konservesi hariç vatan mı kalmış da ama yine de ne demek şimdi bu... Kim neyi yapacak da neyi Çiçek ile mayalıyor.

Yeni Anayasa'yı yapanlar niye Vatan haini ilan edilsin ki!? Ne o Vatan mı ortadan kaldırılıyor, Üniter sistem Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeni anayasa ile yok edilip, yeni Osmanlı markalı Büyük İsrail Devleti, Eyalet Sistemli Federasyonlar devri mi başlatılacak ki yeni anayasayı yapanlar vatan haini ilan edilsin...!!!??

Ne o yani zaten satılmadık bir şey kalmamış ve bu topraklar üzerinde yaşayanlara ait tek bir kurum kalmamışken, ellerindeki tek ortak kurum Mehmetçikler bu yeni anayasayla Vicdani Retçilik diye ortadan mı kaldırılacak ki Vatan haini ilan edilsinler?

Cemil Çiçek Ergenekon Destanlarını yazmış Ulusoylarına layık bir Anayasa yapmayacaklar mı ki Vatan haini ilan edilsin?

Bak Murdoch nasıl da memnundur Büyük İsrail'i Erovizyon'da Bonomo temsil edecek diye... Ha çek, ha senet, ha bono mooo...

Murdoch için uydudan frekans alarak ATV gibi bir kanal kurmak bedava bir iş iken 1 milyar doları vereceğine mi inandınız?

Yetmedi mi artık iğrenç hale gelen GSM reklamları... Yeter bee : Ne bu rezillik, sanki dizi film gibi Vodafone reklamları, Avea reklamları, Turkcell reklamları,Türk Telekom reklamları yeter artık yeter bee.

Yok Vodafona taşı, yok Avea saniyede bir çalışan alıyormuş, yok Türkcell paylaşınca güzelmiş, sizler sadece sömürüyorsunuz, kimle ne paylaşıyorsunuz; milyarlarca doları tereyağından kıl çeker gibi...

Radyo frekanslarını çok pahalı bedellerle insanlara satıyorsunuz, bedavadan milyarlarca dolar kazanıyorsunuz, bunun zevkiyle de dizi film gibi reklamlarla sömürdüklerinizle alay ediyorsunuz. Belki de onlar da kendilerini bu kadar rahat sömürttürdükleri için bunu hak ediyorlar. Sanki bedava; insanımız da durmadan konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor...

Hani ne demişlerdi bir zamanlar : ''Önce aklını al, sonra parasını''


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir