Av. Cihan TUFAN

Kadife Sokakta Bianet

[email protected]
Haberleri izlemek için siteleri gezerken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınması haberleri, İbrahim Tatlıses'in Urfa'ya bağlanması, Emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın ve kaset haberleriyle kasedi yayınlanan yeni milletvekilinin katıldığı bir programda gözyaşlarını tutamaması derken İnternetajans'ta geçen bir haber dikkatimi çekti.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Haberleri izlemek için siteleri gezerken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınması haberleri, İbrahim Tatlıses'in Urfa'ya bağlanması, Emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın ve kaset haberleriyle kasedi yayınlanan yeni milletvekilinin katıldığı bir programda gözyaşlarını tutamaması derken İnternetajans'ta geçen bir haber dikkatimi çekti.

Haberde ''Kadıköy'de Barlar Sokağı'nda Saldırı'' başlığı vardı. Haber Bianet Haber Ajansından Işıl Cinmen imzasını taşıyordu. Haberi okurken, önce haberi Bianet'e bildiren 24 yaşındaki Habib Yıldırım'ı Bianet'in adamı, muhabiri sandım, nasıl olmuşsa bu şahıs saldırıyı Bianet'e anlatmış, Bianet de bunu Işıl Cinmen'e anlatmış ki o da bunu haber yapıp yayınlamış.

Herhalde İnternetajans da buradan alıp yayınlamış. Oda tv' de yayınlamış mı bakamadım.

Kadife Barlar Sokağı'nda bir provokasyon yapılıyor ve bir kişi bu haberi Allah'tan Bianet'e anlatıyor. Demekki sadece Bianet'i biliyor ve tanıyormuş ki başkaca bir yerler aklına gelmiyor, oraya anlatıyor.

Belki de hem Bianet''e hem Işıl Cinmen'e anlatıyordur. Saldırganların ''Hell's Angel'' (Cehennem Melekleri) adında uluslararası bir motosiklet grubunun Türkiye ayağı olduğu kimler tarafından iddia ediliyormuş? Bak hele bak hele, bu iddiaları 24 yaşındaki Bianet'e haber veren o genç mi yoksa Bianet mi ortaya koyuyor? Türkiye Ayağı, bu ayak nasıl ayak...

Saldırganları belirlemeye çalışan polislerin -Bianet'te olanları da belirlemeye çalışmalarının- Kadife Barlar Sokağı'nda olanları da belirlemeye çalışmasıyla mı çalışılacaktır?

Cehennem Meleklerinin, Cennet Bahçeleri'nin Kadife Sokaklarındaki barların Has Bahçelerinde ne işleri varmış ki ne?

Bir gün arkadaşlarla sohbet ederken konu nasıl olduysa Kadıköy'deki Kadife Sokak'ta ki barlara gelmişti de arkadaşlardan biri Kadife Sokak için ''Kurtarılmış Bölge'' demişti. Ne demek bu deyince de Kadife Sokak'taki barlarda sadece bira, viski alkol değil her türlü uyuşturucu da serbestçe satılmakta ve kullanılmakta, buralara kimse müdahale edemiyormuş deyince, öteki arkadaş, haddiii be! Olur mu öyle şey? Başbakanımız demiyor mu ''Türkiye Demokratik, Laik, Sosyal bir Hukuk Devletidir'' diye, tabii bütün kurumlarımız görevleri başındadır, dediğin gibi olsa binaenaleyh bütün failler yakalanıp Yüce Türk Adaleti'ne teslim edilir. Burası Dingonun Çiftliği mi, Kadife Sokak'ta, barlarda alenen uyuşturucu satılacak da narkotik buna göz yumacak. Bu mümkün değil diye karşılık verdi.

Kadife Sokak Barlar Sokağı'nda neler oluyor bilemem de ancak açıkça görülüyor ki, Kadıköy Çarşı içinde, Osmanağa Camii'nden, Caferağa Camii'nin altlarına kadar bütün sokaklar, -balıkçılardan hemen sonra bütün ara sokaklar- aleni meyhaneye dönüştürülmüş.

Herhalde buralarda Kadıköy Belediye Başkanı'nın sözü geçmiyor ya da onu dinlemiyorlar.

İnsanların geçişine bile yer kalmamış, masaları kurmuşlar yolların üstüne, gece gündüz alkol tüketimine devam ediyorlar. Bir de Bianet Kadife Sokak haberinde olayı dini maksatlı sayanların twitter'daki yazdıklarına tıklayın diyor. Ne dini bağlantısı?

Bakın önümüz Ramazan ve oruç ayında bile Kadıköy Çarşı'da ki bu açık sokak meyhanelerinde daha ikindi ezanında, iftarlar alkollerle açılmaya başlanıyor. Geçen sene hep böyleydi kim ne karışıyor ki? Nasıl olsa buralara Kadıköy ve Büyükşehir Belediyeleri bile karışamıyor. Onlar şimdilik Kadıköy Rıhtımı Balon Mevkii'yle, -Sivaslılar Günü, Gaziantepliler Günü, Maraşlılar Günü diye diye 12 ay açık pazar alanı haline getirildi- meşguller. Kadife Sokak'ta da Bianet, Cehennem Melekleriyle meşgul.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir