Av. Cihan TUFAN

Accayip Hatip!

[email protected]
Bu hatip başka hatip, hitap etmeden hatmettiriyor.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Bu hatip başka hatip, hitap etmeden hatmettiriyor.

Aktif Haber de başlık ''Milliyet PKK'nın avukatlığına soyundu'' Hoppalaa oldu mu şimdi...?

Öteki de çıkar ''Asıl PKK, YSK'' derse ne diyeceğiz? Hatip Dicle ile ilgili danışıklı döğüş olaylarının tek hazırlayıcısı bu durumda YSK, ne PKK ne KCK ne BDP başaramazdı tek başına YSK'nın yaptığını...

Önce birinci iptal ve başta Güneydoğu'da bir sürü ayaklanmalar ve sanki karşı konulamaz tehditlere boyun eğme mizansenlerinde hatta çıkan olaylarda ölenlerin bile olduğu söylenmişti.

Çok büyük bir güçmüş gibi sunulan sözde Kürt hareketinin karşısında sanki geri adım atılmış misali bu sefer aday olur olur açıklamalarıyla seçime sokulması ve bu sefer seçildikten sonra da olmaz olmaz vekilliği düşürüldü açıklamalarıyla al sana bir ayaklanma dalgası ile dalga geçilmeye devam edilerek daha meclis açılmadan boykot sesleri ara seçim sesleri ve Türkiye'nin akıl hocası bir bilen NTV'de saatler süren göle maya çalma yayınları...

Şimdi her iki durumda da YSK ne yapmış oldu; Kürt hareketinin PKK'nın BDP'nin KCK'nın ekmeğine yağ sürüp, ayaklanma ve güç gösterilerine zemin hazırlamak için mi bu Med-Cezir YSK uygulamaları?

Ne yani YSK, PKK mı? NTV kapamış bütün programları duble yayınla, Kürt hareketi yayınları BDP, PKK, KCK Bağımsızlar, Şerafettin Elçi, Ahmet Türk, Boykot, Protesto breh breh breh çok dehşet bir güç ve güçlü kafa tutmalara Fikret Bila, Nazlı Ilıcak çanakları ve gele gele bütün konuşmalar, daha Meclis toplanmadan, daha yeni hükümet kurulmadan, Nazlı Hanım, ''Başbakan PKK ile pazarlığa oturmalı, Başbakan BDP ile anlaşmalı, bu işi birlikte çözmeli'' şeklinde konuşmaları...

BU ne yaa! Nazlı Ilıcak herhalde %50 ile Balkona çıktı dediği Başbakanı PKK ile balkondan indirmeye başladı.

Bağımsızlar meclise girmeyecekmiş, Demokratik Toplum Kongresi toplanacakmış, gerginlikler artacakmış hey yavrum hey tehditler gırıla gidiyor. Hem de konunun tarafı Erdoğan'mış gibi gösteriliyor.

Ne o, Nazlı Ilıcak YSK aldığı bu kararları Tayyip Erdoğan'ın emriyle mi yapıyor demek istiyorsun? YSK'nın uygulamalarının çözüm ortağı, muhatabı olarak daha hükümeti bile kurmayan Erdoğan mı gösterilmeye çalışılıyor?

Ne o önce NTV'de sıcak para dışarı kaçırılır, ekonomik kriz çıkartılır tehdidi ve Dolar şimdi 1.650 TL seviyelerinde, şimdi de yeni anayasa adı altında Özerk Kürdistan projesi için şimdi de PKK (KCK; BDP) baskısı...

Eh daha hükümet kurulmadan yoğun baskılar ve tehditler başladı bile. O zaman YSK bütün bunları Federal yapı ve Kürtlere özerklik verilmesinin alt yapısını ve zeminini hazırlamak için mi yapıyor?

Gülerce, Gülen Hoca ''Ben uçaktan iner inmez provokasyon yaparlar, onun için gelmiyorum'' demiş miş...

Gülerce, Gülen Hoca için nereden çıkartıyor bunları şimdi? Gülen Hoca saat 5'te gelecek şekilde Amerika'dan uçağa binse, kimseye haber vermek, bildirmek, duyurmak zorunda değil. Sabah uçaktan inip taksiye binse doğru Altunizade Erzurum Sitesi'nde Korkut Özal'ın misafiri olsa, kimseye haber vermek, duyurmak sansasyon yapmak zorunda değil. Üç beş gün dinlenip oradan Erzurum'a gitse bir müddet orada hısım akraba yanında dinlense, gazetelere TV'lere, medyaya haber vermek, duyurmak, sansasyon yapmak haber olmak zorunda değil.

Oradan da çok istediği Edirne'ye geçse hatta Kırkpınar Güreşlerini seyretse ve dinlense, sessiz sakin kendi halinde... Davulla, zurnayla kimseye duyurmak, haber vermek, sansasyon yapmak zorunda değilsiniz ki! Bu sabah Amerika'dan kim bilir kimler geldi havaalanına ve kimler Türkiye'de nerelere gitti herkesin haberi var mı?

Gülen Hoca'nın dönüşünü de haber yapmayın, ilan etmeyin, duyurmayın, konu yapmayın, sansasyon yapmayın. Kendi halinde dönüp gelsin, ne var ki?!

Kadıköy Göztepe Hastanesi de eski başhekimin Medeniyet Üniversitesi rektörü yapılmasıyla, Valilik ve İl sağlık müdürü arasında düzenlene protokolle, Sağlık Bakanlığı'na bağlı bu hastanenin yeni kurulacak Medeniyet Üniversitesi'ne verildiği ve hastane içi yazışmaların bile bu yeni şekle göre yapılmasıyla demek ki Sağlık Bakanlığı'nın kendine bağlı bir hastaneyi kendisi bile karışmadan bir özel üniversiteye verebileceği gibi bir eksik bilgimizi de geliştirmiş oluyoruz.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir