Av. Cihan TUFAN

YEŞİL İSYAN

[email protected]
Bir ilçe düşünün ki; Anadolu'daki bir çok ilçeden hatta ilden daha büyük bir nüfusa sahip.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Bir ilçe düşünün ki; Anadolu'daki bir çok ilçeden hatta ilden daha büyük bir nüfusa sahip. (524.000). 1926 yılına kadar İl statüsünde olup, daha sonra ilçe olarak İstanbul'a bağlanmış.

İçinden Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün koptuğu bir Spor kulübünden bahsedeceğiz.
Mazisinde 1. Ligde Şampiyon olamasa da iki sefer ikinci olmayı başarmış bir kulüp bu.
Adı : ANADOLU ÜSKÜDAR 1908...

İstanbul'un ve Ülkemizin en eski ve tarihi kulüplerinden biri olan Anadolu Üsküdar 1908 şu an 3. Lig 2. Grupta. Kasımpaşa gibi yine İstanbul'un diğer köklü takımı 1. Lig'de (Süper Lig) mücadele ederken Üsküdar, 3 Ligde... Üstelik bu kulübün her maçı deplasmanda oynanıyor.

Evet yanlış okumadınız, çünkü senelerdir kulübün stad problemi çözülemediği için takım, maçlarını oldukça uzak olan Vefa Stadı'nda oynamaktadır. Üstüne üstlük kulüp mevcut başkanı ile Sivasspor'un bir alt takımı yerine konmuş olup, amaçlardan birinin Sivasspor 'a futbolcu yetiştirmek olduğu da alenen söylenebiliyor ve bu durum kamuoyunca da biliniyor.

İyi de beyler; Üsküdar Spor'a gönül vermiş Üsküdar taraftarlarına biraz ayıp olmuyor mu? Saygısızlık olmuyor mu? Bu taraftar yaz, kış Vefa Stadı'na deplasmana gidip takımını destekliyor. Karşılığı bu mu? Sivasspor'a futbolcu yetiştirmek için Sivas çevresinde kulüp mü kalmamış? Üsküdarspor'un resmi bir internet sitesi bile yok. Zahmet edip yapmamışlar. Hem ne gerek var ki, amaç Sivasspor olunca diye mi böyle düşünmüşler?

Peki, sportif başarısı var mı? Geçen sene Play Off Grubuna kalmayı bile başaramamış takım, üstelik Torbalı maçında cezalı futbolcu oynatıldığı için hükmen yenik sayıldığı için yerine Torbalıspor katılmış Play Off'a. Hem de ilk maçta da Üsküdar'ın Torbalıspor'u yenmesine rağmen. Fatura klasik bir yöntemle teknik direktöre kesilirken yönetim sapasağlam ayakta.

Şimdi anladınız mı, Anadolu Üsküdar 1908 spor kulübünün taraftar grubunun adı neden YEŞİL İSYAN?!...

Onlar isyan etmesin de, kimler etsin arkadaş? Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü'ne, Üsküdar'ın menfaatlerini düşünen, Üsküdar halkının ve taraftarının sevgisine karşılık vermek için çabalayacak bir başkan, Üsküdarlının ve taraftarlarının hakkı değil mi?

Üsküdar halkının ve taraftarının sevgisini kazanmanın bir yolu da şüphesiz buradan geçiyor. Birçok başarılı kulüplere baktığımızda arkalarında belediye desteğini de görmekteyiz.

İvedilikle yapılması gereken iş ise Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübünün stad probleminin giderilmesi olacaktır. Kulüp yöneticileri geçici, stadlar kalıcıdır. Başarı için stad ve taraftarın bütünleşmesi şarttır.

Bu köklü ve güzide kulübümüzü hak ettiği yere çıkarmak için bütün Üsküdarlıları göreve ve desteğe davet ediyorum.


Av. Cihan Tufan


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir