ASİTANE (Şenol ŞEN)

Timsahın Gözyaşları

[email protected]
Başlığa bakıp ta, Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşısında mağlubiyetini bekleyen Bursa spordan bahsedeceğimi sanmayın sakın.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Başlığa bakıp ta, Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşısında mağlubiyetini bekleyen Bursa spordan bahsedeceğimi sanmayın sakın. Bu timsah başka timsah. Bu timsah CHP Genel başkanı Deniz Baykal'ın istifasına sebep olan süreci başlatıp, istifadan sonra ağlayan timsahtır!

Efendim, malumunuz Timsah avını yerken gözyaşı döker. Deniz bey'e ait olduğu öne sürülen kaset gündeme bomba gibi düştüğünde, kimler avazı çıktığınca bağırdıysa, kimler ekranlar karşısında kendisini zorlayarak ağladıysa biliniz ki Deniz bey'i yiyen timsahlar bunlardır!

Deniz bey'in basın toplantısını dikkatlice dinledim. Bana göre üç tane önemli başlık vardı. Birincisi, bu kaset belirtildiği üzere 3, 5, 8 senelik değil 15 günlüktü. İkincisi, Deniz bey'e göre bu komplonun arkasında Fethullah Gülen ve ekibi yoktu! Üçüncüsü, Bu Komplo olayı direkt Hükümetin işiydi!

Tersten başlayıp sorularla işi çözmeye çalışalım. Deniz bey'in yokluğu Tayyip bey'in işine gelir mi? Bence gelmez. Önceki yazılarımda da değindiğim gibi, Beylerbeyi anlaşması çok güzel devam ediyordu. Tayyip bey ve partisinin varlık sebeplerinden birisi olan Deniz bey'in siyaset arenasından çekilmesi işlerine gelmez. Peki, Deniz Bey neden Tayyip bey'i ve Hükümeti hedef aldı? Bunun cevabı açıklamanın içinde gizliydi. ''Bütün istihbarat birimleri senin elindeyken, bu skandalı önleyebilecekken, sen bizim ortaklığımıza helal getirdin! Ben siz mutluluk yok! Ben boğulurken sen beni kurtarmak istiyorsun, ama bu çok geç oldu. Bende senin boynuna sarılıyorum birlikte batalım!''

Fethullah Gülen açıklaması da çok ilginçti! Onlara göre Laik Cumhuriyet ve Rejim için en büyük tehlike olan Gülen Hareketi, kendilerine yapılan bütün karşı istihbarat olaylarının içinde varken nasıl bu olayın içinden yoktu? Bir telefon konuşmasından bunu nasıl anlamıştı Deniz Bey? Deniz bey bu olayda bir taşla birden fazla kuşu vurmanın hesabını yaptı. Bu toplumu çok iyi tanıyan Deniz Bey, Balık hafızadan zerre kadar kuşku duymadı. Ali Kırca bile ekranlarda izleme rekorları kırarken, birkaç ay sonra bitmez tükenmez CHP Kurultaylarından birinde pekâlâ mazlum rolünde geri dönebilirdi. Gülen hareketinin şartlara ve koşullara göre siyasete olan desteği malumunuz. İslami ve Muhafazakâr yaşamı esas alan bu hareketin lideri ve mensupları böyle belden aşağı mücadele şartlarını benimsemez ve kabul etmez. En yakın örnek olarak, bu skandal patlak verdiği zaman harekete bağlı yayın organlarının bu olaya yer vermemelerini gösterebiliriz. Ülkede oy potansiyeli bakımından ciddi bir kalabalığa sahip olan bu hareket, zamanında DSP ye verdiği desteği CHP yede verebilir. Veya AKP ye şimdi verdiği desteği ileride vermeye bilir.

Deniz Bey 15 gün önce İstanbul daydı. Deniz Bey ve sözcüleri devamlı ''Komplo'' Kelimesini kullandılar. Fakat kimse bu görüntülerde ki kişiler biz değiliz demedi! Neden? Neden N.B. isimli vekil şuana kadar konuşmadı? 40 tane oynamadan kasıt, ''İstanbul'da ki bu evi beraber kullanıyorduk, ben ve O hanım soyunup giyinirken çekilen görüntüler birleştirildi'' mi denmek isteniyor? Görüntülerin çekildiği mekânı CHP de kaç kişi biliyordu?  Bu skandal Derin CHP'nin tezgâhıdır! Akçeli işlerden açık vermeyen Deniz Bey böyle çirkin bir oyunla uzaklaştırılmak istendi. Parti içinde yıldızı parlayan acemi grup boyundan büyük işlere kalkıştı. İşte bunlar Timsahlar. Ama Timsahların bilmediği bir şey var!Deniz bey Kurttur! 2011 seçimlerinde parti içinde ki rakiplerini tasfiye etmiş, AKP nin oynadığı Mazlum rolünü kapmış, Deniz Baykal güçlü bir şekilde dönecektir...


Şenol ŞEN


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir