ASİTANE (Şenol ŞEN)

GLADİO, HER YERDE!

[email protected]
Kurtlar Vadisi ekibinin çekimlerini üstlendiği ve aylardır reklâmı yapılan “Kurtlar Vadisi-Gladio” filmi nihayet vizyona girdi. Sıkı bir Vadi izleyicisi olarak ilk gün önlerden yer kaptık.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Kurtlar Vadisi ekibinin çekimlerini üstlendiği ve aylardır reklâmı yapılan “Kurtlar Vadisi-Gladio” filmi nihayet vizyona girdi. Sıkı bir Vadi izleyicisi olarak ilk gün önlerden yer kaptık. Türk sineması adına sevindirici. Çekim teknikleri, ses, müzik, senaryo ve oyuncu kalitesi mükemmel. Şu kadarını söyleye bilirim. Ülkenin son 50 yılında ki bütün karanlık senaryolarda Onların (Gladio’nun) ve uzantılarının parmağı var. Filmi izledikten sonra, akılda sadece şu kalıyor. Gladio, her yerde!

Yalnız filmin beklenen gişeyi yapacağından pekte umudum yok! Bence zamanlama hatası var. Son günlerde ülkemizde yaşanan gerçekler, bir senaryodan ibaret olan Gladio filmi için, insanlarımızda “Ben bu filmi gördüydüm!” intibaını oluşturacak. Evet, ETÖ davası kapsamında ele geçen “Kafes Operasyonu Eylem Planı” içerik itibariyle, İskender Büyük’e de, Gladio filmine de rahmet okutur cinsten.

Plan dört aşamadan oluşuyor. Gayrimüslimlerin isim, adres, okul, vakıf ve ibadethanelerinin adreslerinin belirlenmesi. Tehdit içerikli mesajların duvarlara yazılması. Tehdit telefonlarının açılması. Araç, ev ve işyerlerine sabotajlar düzenlenmesi...

Koç müzesinde ki deniz altıya yerleştirilen bombalar, ziyarete gelen çocukların içinde bulunduğu anda patlatılacak...

Azınlık liderlerine suikastlar düzenlenecek… Büyük ada iskelesi havaya uçurulacak… Sansasyonel eylemler... Bütün bunlar Gayrimüslimler üzerinden AKP’yi ve hükümeti bitirmek için yapılacak!

Bu insanlar çıldırmış olmalı. Yönetimi ele geçirmek için, Müslümanlar üzerinden, azınlıklara eylem yaparak, hem içerinin hem dışarının desteğini sağlamak için kamuoyu oluşturmak, inanın ne İskender’in, nede Şeytan’ın aklına gelir!

Bunların mevzusu, Deveye merdiven dayayıp tecavüz eden adamın fıkrasına benziyor. Adam işini bitirdikten sonra, kendisini affetmesi için Allah’a dua ediyor. “Şeytana uydum Ne olur beni affet!” Bir ses cevap veriyor. “Hadi oradan! Ulan deveye merdiven dayamak benim bile aklıma gelmezdi !”

Daha geçen yıl benim çocuklarım O müzeyi okulla birlikte ziyaret ettiler. O deniz altıyı gezdiler. Hayatta ki en büyük sermayem, en büyük eserim çocuklarım. Evimize gelen, okulda aynı sıraları paylaştıkları arkadaşları! Düşündükçe çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.

Aklıma, 11 Eylülden iki gün önce izlediğim, “ Kod adı. Kılıçbalığı” filmi geldi. John Travolta ve Halle Berry’ nin başrollerini paylaştığı film. Devleti ele geçirmek için her şeyi mubah gören bir anlayış. Kendi insanını katletmeyi bile göze alabilecek bir gözü karalık! Ve bütün bunlar, Devlet aşkına, vatan aşkına yapılıyor!

Ortaya çıkan bu planla ilgili haberleri izliyorum. Ses çıkmıyor. Dinlendiği iddia edilenlere verilen tepkiler kadar tepki verilmiyor! Gladio mu dediniz? her yerde!

Şenol ŞEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir