Üsküdar Belediyesi Aylık Haber Bülteni
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Sabah Milliyet
Star Cumhuriyet Radikal
Yeni Şafak Türkiye Gözcü
Akşam Zaman Posta

DÖVİZ KURLARI

USD: 1,8435 TL
EUR: 2,3210 TL
GBP: 2,8970 TL
EUR/USD: 1,2535 TL
ALTIN: 93,38 TL

HAVA DURUMU

Bulunduğunuz Şehri seçiniz.
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler
Üsküdar'da işler tıkırında...
Ali SÜZENinfo@uskudar34.com
28 Ağustos 2009, 14:50
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Paylaş :
Sitemiz yayın hayatına başlayalı 2 seneyi geçti. Her geçen gün ziyaretçi sayımız artıyor ve sizlerin sayesinde güçleniyoruz. Günlük tekil olarak 500'ün üzerinde Üsküdarlı sitemizi takip ediyor. Sitede emeği geçen, gönüllü olarak muhabirlik yapıp haber yollayan, teknik alt yapısı ile uğraşan yada yazarlık yapan arkadaşlarıma ve abilerime buradan teşekür ediyorum.
 
11 Ayın sultanı Ramazan ayı geldi. Bu Ramazan'ada düzenlediği birbirinden değişik etkinliklerle yine Üsküdar Belediyesi damgasını vurdu. Malumunuz ''Ramazan çadırı'' geleneğini Üsküdar başlatmıştı. Üsküdarlılar ve İstanbullular muhakkak bu etkinliklere katılsınlar ve Ramazan çoşkusunu yaşasınlar. 
 
Ramazan ile birlikte, 19 Temmuzda yürürlüğe giren sigara yasağının etkisinide bir nebze olsun üzerimizden atma fırsatı yakaladık. Oruç tutarak geçirdiğimiz bu günler sigara yasağına alışmamıza vesile olacaktır.
 
Sigara yasağını olumlu bulmakla beraber, yanlış uygulamalarda içeriyor. Özellikle 'Kahvehane ve Bar-Disko' tarzı yerlerinde bu yasak kapsamına girmesi çok abartılı... Zaten bu tarz yerlere giden insanlar genellikle sigara içen kişiler. ''Dumansız hava sahası'' gibi gerekli bir uygulamanın içerisine bu tarz yerleride eklerseniz, insanlar olaya şüpheyle bakıp, art niyet aramaya başlıyorlar. Zaten millet olarak zıt kutuplara ayrılmışız ve her taşın altında bir çapanoğlu arayan bir toplum olmuşuz!
 
Düşünün eski başkan Mehmet Çakır döneminde çıkarılan sokakta içki yasağını... Türkiye günlerce Üsküdar'ı konuşmuştu. Herkes birşeyler söylemiş, laiklilik elden gidiyor, şeriat gelecek gibi klasik cümleler kurulmaya başlanmıştı. Bugüne baktığımızda ise Üsküdarlıların büyük çoğunluğu bu uygulamadan memnun. Ceza ödeyenler dahil! Geceleri parklara sadece erkekler değil, aileler dahi rahatca gidebiliyorlar artık...
 
Bu vesileyle kendisine pankreas kanseri teşhisi konulan Üsküdar eski Belediye Başkanı Mehmet Çakır'a geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz.
 
Ayrıca yine Mehmet Çakır döneminde başlatılan bir turnuvadan yazmazsak olmaz. Üsküdar Belediyesi tarafından Katibim şenlikleri kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen futbol turnuvası sona erdi ve şampiyon Sultantepespor oldu. Kendilerini tebrik ediyorum.
 
Bu turnuva Üsküdardaki amatör spor kulüplerine maddi destek için belediye tarafından düzenleniyor. Sadece maddi detekle kalınmıyor, takımların sezon öncesi yeni oyuncularını denemesine ve lige hazırlanmalarınada olanak sağlanıyor. Ayrıca kulüplerin kasasından bir kuruş dahi çıkmadan hazırlık maçı oynama fırsatı veriliyor.
 
Turnuvayı düzenleyen Üsküdar Belediyesine ve emeği geçenlere teşekürler. Bir parantezde yeni başkan Mustafa Kara için açalım. Turnuvanın final maçını izlemesi, kazanan takıma kupasını vermesi ve turnuva sonrası katılan kulüplerle bir araya gelip ödüllerini vermesi çok güzeldi. Yani Mehmet Çakır'ın yaptığı hatayı yapmadı.
 
 
 
Bu köşe yazısı 1003 defa okunmuştur.

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

GOOGLE ÖZEL ARAMA

YAZARLAR


ASİTANE (Şenol ŞEN)

Ziya SÜZEN

Bülent ŞİRİN

Savaş ŞENEL

Yalçın SOYSEVİNÇ

Ali SÜZEN

KONUK YAZARLAR


Cihan TUFAN

Hacı Bekir ALTUNTEL

Cumhur İSTEKLİ

Zülfikar ÖZKAN

Musa GÜMUŞ

Esra KİRİK

Şerife PAMUK

ANKET

AFET yasası çıktı, DASK zorunlu oldu. Evinizi sigorta yaptırdınız mı?



Tüm Anketler

Paylaş :
Takip Et :

      
Yandex.Metrica
www.uskudar34.com © 2007-2012 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : info@uskudar34.com
Bu sayfa 0.20 saniyede yüklendi.
www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.