Adem Kaan Pehlivan, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı oldu

Üsküdar Vakıfbank Spor Sarayı'nda gerçekleştirilen AK Parti Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi AK Parti mahalle teşkilatları ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Kongreye tek başkan adayı olarak giren Adem Kaan Pehlivan AK Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.

Adem Kaan Pehlivan, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması damga vurdu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçe kongresi öncesinde, kongrenin yapılacağı Vakıfbank Spor Sarayı önünde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırlar;

Bir Üsküdarlı olarak komşularıma hitap ederken herhalde biraz daha farklı konuşmam lazım. Niye? Komşunun, komşu üzerinde hakları var. Sizin benim üzerimde, benim de sizin üzerinizde haklarım var. İçinizden bir cumhurbaşkanı olarak, daha önce bir başbakan olarak çıkmış bir kardeşiniz, daha önce bir büyük şehir belediye başkanı olarak çıkmış bu kardeşiniz diyor ki gelin bu yolculuğu güçlenerek devam ettirelim.

Bizler beraber bu yolculukta yürüyeceğiz. Hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İstiyoruz ki öyle hizmetler yapalım ki şimdi geldiğimiz noktanın ötesine gidelim.

ÜSKÜDAR MERKEZ KONUMUNA GELDİ

Üsküdar hizmetlerde öyle bir çekim alanı oluşturdu ki Marmaray nerede? Üskadar'da. Avrasya nerede? Üsküdar'da. Bütün bu yatırımlarla birlikte Üsküdar bir merkez konumuna geldi. Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı. Asrın mührü dediğimiz Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca'da yapımı tamamlanmak üzere olan Radyo Televizyon Kulesi bunlardan bir tanesi. Seçim öncesi buralar inşallah tamamlanmış olacak. Böylece buralardan dünyaya mesajımızı göndereceğiz. Bütün Çamlıca'daki kulelerin hepsi temizlenip Küçük Çamlıca'daki kulede toparlanacak. Oradan İstanbul'u seyir daha farklı olacak.

Üsküdar ve İstanbul için hayati öneme sahip Üsküdar Meydanı ve Harem Beylerbeyi sahil düzenlemesi inşallah bu yıl tamamlanarak hizmete girecek. Çalışmalar tamamlandığında Üsküdar Meydanı İstanbul'un en prestijli alanı olacak. Üsküdar'ın boğaz mahallelerinde 30 yılı aşkın süredir devam eden imar planı sona erdirildi. Böylece Üsküdar'ın mahalli dokusunu bozmayacak şekilde kentsel dönüşüm uygulamalarına geçilmesinin önündeki en büyük engel ortadan kalktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından ilçe kongresine geçildi. İlçe delegelerinin kullandığı oyların ardından AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan olarak belirlendi.

İlçe Yönetim kuruluna giren isimler ise şu şekilde;

AK Parti Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi Yönetim Kurulu Listesi

ÇENGELKÖY'DE BÜYÜK SEVİNÇ

Kongre öncesinde ve kongre sonrasında Çengelköy teşkilatı ve Çengelköy'ün önde gelen isimlerden Adem Kaan Pehlivan'a büyük destek verdi. Kendiside Çengelköy'de uzun yıllar esnaflık yapan Çengelköylü bir esnaf olan Pehlivan'ın isminin açıklanmasının ardından Çengelköy'de büyük bir sevinç yaşanmıştı.

ÇENGELKÖY'DE BÜYÜK SEVİNÇ

Bugün yapılan kongrede de desteklerini esirgemeyen Çengelköylülerin ve Üsküdarlıların Adem Kaan Pehlivan'dan gerek ilçeyi birleştirmesi gerekse küskünleri barıştırarak birleştirici olacak olması noktasında beklentiler çok büyük... Sayın Cumhurbaşkanınında kongre konuşmasının başında ifade ettiği gibi 16 Nisan halk oylamasında aldığı yüzde 47'lik oy oranıyla İstanbul ortalamasının altında kalmasından memnun olmadığını ifade etmesi Üsküdar'ın alınan sonuçlara gösterdiği hassasiyet konunun ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

Adem Kaan Pehlivan, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı oldu

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Mehdi Eker ve Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti milletvekilleri, İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, il yönetim kurulu üyeleri ve önceki dönem ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda davetli ile birlikte MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan da katıldı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir