Adem Kaan Pehlivan Üsküdar'a Hayırlı Olsun

Üsküdar'da yaklaşan ilçe kongresi öncesinde kafalardaki soru işaretlerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan giderdi.

Adem Kaan Pehlivan Üsküdar'a Hayırlı Olsun
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Kongresi'nin yapılmasına günler kala ilçe başkanı adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan belirlenerek kafalardaki soru işaretleri ve arka kapılar ardında gerçekleştirilen toplantılara son verilmiş oldu.

Reis Üsküdar'da Düğmeye Bastı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önceki gün gerçekleştirmiş olduğu toplantıda Üsküdar'a olan muhabbetine bir kez daha göstererek Çengelköyümüzün değerli esnaflarından ve iki dönem SKM Başkanlığı gerçekleştiren ve AK Parti'nin seçimlerden zaferlerle ayrılmasında büyük payı olan Adem Kaan Pehlivan'ı AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Adayı olarak belirledi.

Adem Kaan Pehlivan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Adayı olarak belirledi.

Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız'da eşlik etti.

AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatının emektarlarından olan Kaan Pehlivan teşkilat içerisinde de çok sevilen isimlerden birisi olması hasebiyle adının Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından duyurulmasının ardından teşkilat içerisinde büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bilindiği üzere ilçe başkanlığı için üç aday aylar önce aday adaylıklarını açıklamışlar ve yine ilçe başkanlığında yapılan temayülden sonra kimin aday gösterileceği merak konusuydu.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Adayı Adem Kaan Pehlivan'ı kutluyor ve Üsküdar için hayırlı olmasını diliyoruz.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir