Marketimgetir.com: Online Bakkal ve Market Alışverişi

Genellikle market ve bakkalda karşımıza çıkan ''Alo Paket Siparişi'' sisteminden yola çıkarak projelendirilmiş olan Marketimgetir.com, kısa vadede gelecek vaat eden projeler arasında yer almaktadır. Sitenin hedefinde ise, bakkallarda ve marketlerde satışa sunulan ürünleri internet üzerinden tüketicilere buluşturma amacı yer almaktadır.

Marketimgetir.com: Online Bakkal ve Market Alışverişi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Genellikle market ve bakkalda karşımıza çıkan ''Alo Paket Siparişi'' sisteminden yola çıkarak projelendirilmiş olan Marketimgetir.com, kısa vadede gelecek vaat eden projeler arasında yer almaktadır. Sitenin hedefinde ise, bakkallarda ve marketlerde satışa sunulan ürünleri internet üzerinden tüketicilere buluşturma amacı yer almaktadır.

Marketimgetir.com projesi şu anda ülkemizde bir ilk olarak görülmektedir. Projenin sahibi ise genç girişimci Hasan Bedirhan Eroğlu'dur. İstanbul merkezli olarak hizmete sunulan proje büyüyerek daha büyük kitlelere hizmet vermeyi hedeflemektedir. Marketimgetir.com projesi, insanlara bulundukları semtte veya mahallede yer alan bakkal ve marketlerdeki ürünleri karşılaştırma imkanı sunar. Karşılaştırdığınız bakkal ve market ürünleri arasından istediğinizi sipariş verebilirsiniz. Sipariş işleminizi tamamladıktan sonra ise kısa süre içerisinde belirttiğiniz adrese siparişleriniz teslim edilir.

Bir Tıkla En Uygun Ürüne Sahip Olun

Marketimgetir.com sitesinin tüketicileri çeken en büyük özelliklerinden birisi ise; bulunduğunuz lokasyona en yakın olan market ve bakkallardaki ürünlerin fiyat etiketlerini karşılaştırabilme imkanı sunmasıdır. Bu şekilde ihtiyacınız olan market veya bakkal ürününün en uygun ve size en yakın nerede satıldığını görebilirsiniz. Marketimgetir.com sitesinin lokasyon bazlı arama yapabilme özelliği olduğu gibi adresinizi girerek de arama yapabilirsiniz.

Bütün Bakkal ve Market Alışverişlerinizi İnternetten Yapabilirsiniz

Marketimgetir.com sitesi iOS ve Android uygulamalara da sahiptir. Bu uygulamaları mobil cihazlarınıza indirerek market ve bakkal alışverişlerinizi yapabileceğiniz gibi sitenin mobil uyumlu tasarımı sayesinde akıllı telefonlarınız üzerinden siteye girerek de yapabilirsiniz. Siteye üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra adres bilgilerinizi girmelisiniz. Konum bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde girdikten sonra ise yakınınızda yer alan market ve bakkallardan alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Marketimgetir.com üzerinden yapacağınız market ve bakkal alışverişleriniz sırasında ise ödeme şekli olarak kapıda nakit veya kredi kartı yöntemleriyle ödeyebilirsiniz.

İndirim ve Kampanyalardan Haberdar Olun

İnternet üzerinden binlerce market ve bakkaldan en uygun fiyat seçimiyle alışveriş yapma imkanı sunan Marketimgetir.com sitesi bir ürünün en uygun fiyatla nerede satıldığını da görmenizi sağlar. Projenin sizlere sunduğu bir diğer özellik ise; market ve bakkalların yaptığı kampanyalardan kolay bir şekilde haberdar olmanızı sağlamaktır. Marketimgetir.com sitesinde market ve bakkalların halk günleri ve bu günlerde yaptığı kampanyalarda yer almaktadır. Marketlerin indirimli günlerinde alışveriş yaparak en ucuz ürünlerin kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

Ek Ücret Ödemezsiniz

Marketimgetir.com gibi bir sisteme sahip olan sitelerde genellikle tüketicilerin ek ücret ödediğini görebiliyoruz. Fakat Marketimgetir.com sitesi bu konuda da tüketicilerin yanında yer alıyor ve hiçbir ek ücret talebinde bulunmuyor. İsterseniz verdiğiniz bakkal ve market ürünleri siparişlerini kurye aşamasına gelmeden iptal edebilirsiniz.

Çevrenizdeki Bütün Bakkal ve Marketlere Ulaşın

Henüz yeni bir proje olan Marketimgetir.com, yeni olmasına rağmen bünyesinde birçok market ve bakkalı bulundurmaktadır. Bu yüzden sistemde yer alan ürün seçeneklerinin de fazla olduğunu görebiliyoruz. Kişisel bakım ürünlerinden şarküteri ürünlerine, sebze ve meyveden temizlik ürünlerine kadar bütün ürünleri sitede görebilirsiniz. Yalnız site sizlere çok fazla market ve bakkal seçeneği sunuyor fakat bu market ve bakkallarda yer alan ürünlerin teslimat süresi birbirinden farklıdır.

Bir marketten aldığınız ürün ortalama olarak 15 ile 30 dakika arasında sizlere teslim edilecektir. Marketlerde yer alan yoğunluklara göre bu zaman dilimlerinde değişiklikler görülebilir. Marketlerin sayfalarından teslimat süresi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Durmadan Büyümeye Devam Eden Bir Proje

Marketimgetir.com projesi kısa vadeli olarak kurulan bir proje değil. Projenin büyüme noktasında atacağı adımlar planlanmış ve buna göre her geçen gün büyümeye devam ediyor. Proje şuan da Üsküdar Acıbadem ve Kadıköy Acıbadem mahallelerinde hizmet veriyor. Proje kapsamında 100 bakkal ve marketle beraber ortalama olarak 90 bin kişiye hizmet verilmesi hedeflenilmektedir. Büyüme kapsamındaki proje, Üsküdar ve Kadıköy'de yer alan farklı mahallelerde de yakın bir zamanda hizmet sunulmaya başlanacak.

Hedefleri büyük olan Marketimgetir.com projesinin en büyük hedefi ise 2019 yılı içerisinde İstanbul'da bütün ilçelerde aktif bir şekilde hizmet verebilmektir.

Marketim Getir hakkında daha fazla bilgi için buradan ulaşabilirsiniz.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir