Farklı D-Smart Paketleri

Televizyon izlemeyi seven kişiler her zaman televizyonlarda belirli programları takip ediyorlar. Gün içerisinde izleyecekleri programları çok öncesinden belirleyen kişiler yayın saatlerini bekleyerek televizyonlarının karşısına geçiyorlar.

Farklı D-Smart Paketleri
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Televizyon izlemeyi seven kişiler her zaman televizyonlarda belirli programları takip ediyorlar. Gün içerisinde izleyecekleri programları çok öncesinden belirleyen kişiler yayın saatlerini bekleyerek televizyonlarının karşısına geçiyorlar. Bu aşamada kişiler eğer D-Smart uydu alıcısı alırlarsa izleyebilecekleri kanal sayısı 250'nin üzerine çıkarken rahatlıkla en sevdikleri tarzda programlarla dolu bir plan yapabiliyorlar. Kişiler 250 farklı kanal arasından seçimlerini yaparken spor kanallarını, dizi kanallarını, sinema kanallarını ya da eğlence kanallarını günün 24 saati takip edebiliyorlar. Bu sayede de ne zaman ne izlemek isterlerse o programı izlemiş oluyor. Film seyretmek için akşam saatlerini beklemelerine gerek olmazken gece saatlerinde dahi çocukları için çizgi filmleri açabiliyorlar.

Kişilere sunulan d-smart paketleri 4 farklı çeşit olurken bu paketlerden herhangi birisini alan kişiler sonrasında istedikleri kanalları da düşük ek ücretler ile paketlerine ekleyebiliyorlar. Bu aşamada kişilere ilk olarak Hoşgeldin Paketi sunuluyor. Bu paket D-Smart tarafından sunulan en alt paket olurken kişiler ayda yalnızca 19 TL ödeyerek bu pakete sahip oluyor. Paketin içerisinde ulusal ve yerel kanalların tamamı bulunurken kişiler bunlara ek olarak çocuk kanallarına ve belgesel kanallarına da kavuşmuş oluyorlar. Böylece aileler için son derece uygun bir paket olarak gösterilirken fiyatının da çok düşük düzeyde olması kullanışlı olmasını sağlıyor. Ulusal ve yerel kanallar arasından en çok izlenen kanallar HD olarak kişilere sunuluyor.

Bunun yanı sıra sinema ve dizi paketi de D-Smart paketleri arasında en çok tercih edilen paketler oluyor. Bu paketi kullanmayı düşünen kişiler diziler ve sinema filmleri ile birlikte zamanlarını en iyi şekilde geçirme şansı elde ediyor. Bu aşamada ilk olarak kişiler dizi kanallarından yabancı dizileri izlemenin ayrıcalığını yaşıyor. Altyazılı ya da Türkçe dublajlı olarak dizileri takip eden kişiler istedikleri zaman dizileri izleme şansı buluyorlar. Bu yabancı dizilerden zaman buldukça sinema filmlerine yönelen kişiler her hafta 6 yeni filmi izleme şansı elde ediyor. Kişiler yalnızca bu platform üzerinden filmleri izlerlerse D-Smart ekranlarında ilk kez ekrana gelecek olan 100 film her hafta izleyiciler ile buluşuyor. Bu da kişilerin her zaman yeni filmler izlemesi anlamına geliyor.

Bunun dışında Spor Paketi ve Mega Paket olarak iki ayrı paket daha bulunuyor. Spor paketini satın alan kişiler İngiltere Premier Ligi'ni canlı olarak takip ederken Türk takımlarının hazırlık maçlarını da izleme imkânı buluyor. Ayda yalnızca 29 TL ödeme yapan kişiler ilk 3 ay taahhüt vermek zorunda olmuyor. Bu durumda kişiler 3 ay denemenin ardından rahatlıkla üyeliklerini sonlandırabiliyorlar. Bunun için de herhangi bir ek ücret ödemelerine gerek kalmıyor. Aylık ödemesi 45 TL olan Mega Paket için de kişiler ilk 3 taahhüt vermezken ek paketlerin tamamı da kişilerin tarifesine 6 ay boyunca ekleniyor. Böylece kişiler tüm kanalları rahatlıkla izleyerek kararlarını da veriyorlar. Dsmart yeniabonelik sitesi üzerinden başvurularını yapabilen kişiler kısa süre içerisinde D-Smart hizmetini almaya başlıyor.

Başvuru yolu olarak bu siteyi seçen kişiler en iyi fiyatları alırken herhangi bir ücret ödemden başvurularını yapabiliyor. Bunun sonrasında kişiler onay işlemleri için müşteri hizmetlerinden aranıyor. Böylece kişiler müşteri hizmeti ile görüştükten sonra onaylarını veriyor ve ekipler gelerek kurulum işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Kurulum işlemlerinde bir ücret alınmazken kullanıcılar uydu alıcıları için de bir ücret ödemiyor. Ancak bu uydu alıcıları D-Smart dışında da kullanılamadığından D-Smart yönetimi kampanyaların bitiminde kişiler eğer üyeliklerini devam ettirmezlerse uydu alıcılarını geri alıyorlar.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir